Kirunaflytten ställs ut i all sin komplexitet
Text & Foto: norran.se

Kirunaflytten ställs ut i all sin komplexitet

Stora delar av stadskärnan – inklusive kyrkan – ska flyttas tre kilometer. I utställningen "Kiruna forever" undersöker Arkdes i Stockholm – tillsammans med Konstmuseum Norr i Kiruna – en av de största stadsomvandlingarna i modern tid.

"Kirunaflytten ställs ut i all sin komplexitet" går att läsa i sin helhet på norran.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

"Det finns något slags hatkärlek i det här gänget"

ttela.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Fredag 29 Maj 2020

29 Maj 2020

Rickard Olsson blir ny röst på Rix FM

Rickard Olsson blir ny röst på Rix FM

I sommar tar Rickard Olsson över som programledare för radiokanalen Rix FM:s eftermiddagssändningar.

Psykiatrin anmäls efter självmord

De anhöriga till en Kilsbo som för två år sedan tog sitt liv har anmält psykiatrin i Värmland till Ivo. Mannen fick sin aktivitetsersättning indragen på grund av att Försäkringskassan inte fick svar från psykiatrin.

Flickvännen får chans till hämnd: “Kommer berätta allt”

Elin Härkönen har levt ett tufft liv – och partnern Paolo Roberto har gjort det ännu tuffare. Nu ska Elin berätta sin historia.

Sigrid Bernsons beslut – tillbaka efter pausen

Sigrid Bernsons beslut – tillbaka efter pausen

Sigrid Bernson valde att ta en paus från sociala medier. Nu är ”Lets dance”-profilen tillbaka från tystnaden och får försvara sitt beslut att gå på gym.

Johan Rheborg rasar över 16 weeks of hell

Johan Rheborg rasar över 16 weeks of hell

Foto: Carolina Byrmo. Populära bantningsmetoder kommer och går, men kändisar som rasar består! På Instagram rasar Johan Rheborg över Dplay-programmet ”Den stora hälsoresan” där ett antal svenska kändisar följer det hårda kost- och...

Sandra Beijers roman blir serie i SVT

Författaren ska skriva manus till serien, som har planerad premiär våren 2022, rapporterar Expressens tv-blogg Spoiler alert. Serien beskrivs som en skildring av den vilsenhet som kan uppstå i gränslandet mellan ungdomen och vuxenlivet och handlingen...