På Spåret 2020: Parisa Amiri har okänd skada i SVT
Text & Foto: svenskdam.se

På Spåret 2020: Parisa Amiri har okänd skada i SVT

Parisa Amiri är ganska undrande inför människor som förvånas över att hon är så smart. –Jag är nästan 30 år och journalist. Är det då så märkvärdigt att jag är allmänbildad och kan mycket om omvärlden? Mitt yrke bygger ju på att man måste förkovra sig och...

"På Spåret 2020: Parisa Amiri har okänd skada i SVT" går att läsa i sin helhet på svenskdam.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

På spåret”-final med rekordhöga poäng

aftonbladet.se

Parisas stenkross

smp.se

Josefin Johanssons rädsla inför mötet med rivalerna

expressen.se

De är vinnarna i ”På spåret” 2020

aftonbladet.se

"På spåret"-vinnaren: "Då sprutar adrenalinet"

unt.se

Hon chockade sig själv – stor dramatik i finalen

expressen.se

De vann ”På spåret”

svt.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Lördag 29 Februari 2020

29 Februari 2020

Kinas ambassad i ny kritik mot SVT-program

Kinas ambassad i ny kritik mot SVT-program

Kinas ambassad i Stockholm kritiserar återigen SVT:s humorprogram "Svenska nyheter", skriver Expressen. I ett inlägg på ambassadens hemsida står det att fredagens program av "Svenska nyheter" "sprider lögner" om den i Kina fängslade svenske...

Ilska efter Meghans nya kontroversiella beslut om Archie

Harry och Meghan väljer att lämna sonen Archie hemma när de ska resa till Storbritannien. Beslutet väcker ilska och besvikelse.

TV: Glitter och partyhattar – så var stämningen bland Mello-fansen inför Andra Chansen

ESKILSTUNA Eskilstuna Vi sänder live från Stiga sports arena där vi tar tempen på Mello-fansen inför Andra chansen. Häng med i tv-sändningen och kom i rätt stämning – du också!

Björn Gustafssons känslor efter bejublade comebacken

Björn Gustafssons känslor efter bejublade comebacken

I Melodifestivalen 2008 fick den unge komikern ett enormt genombrott med sina mellanakter – bland annat sjöng han en uppmärksammad hyllningssång till programledaren Carina Berg. När han under lördagen gjorde comeback i Melodifestivalen för att...

Hyllningen från Miss Li – inför spelningen

Hyllningen från Miss Li – inför spelningen

Efter ”Så mycket bättre”-succén kommer Miss Li till ett utsålt Vara konserthus. På fredagen släpps dessutom hennes nya singel på både svenska och engelska. ”Jag vill ge 90 minuters popfyrverkeri och förhoppningsvis energi och glädje till alla som är där”.

BIK Karlskoga avgjorde i förlängningen mot Västerås

HOCKEYALLSVENSKAN HERRAR HockeyAllsvenskan herrar Matchen mellan hemmalaget Västerås och gästande BIK Karlskoga i HockeyAllsvenskan var lika efter full tid.