Johan Giesecke om brittisk expert: Arrogant
Text & Foto: svt.se

Johan Giesecke om brittisk expert: Arrogant

Enligt den brittiske epidemiologen Neil Ferguson kommer antalet döda i Sverige till följd av coronaviruset snart att börja stiga kraftigt. Men det tror inte den tidigare statsepidemiologen Johan Giesecke som beskriver Ferguson som ”arrogant”.

"Johan Giesecke om brittisk expert: Arrogant" går att läsa i sin helhet på svt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Underhållning: Nyhetsdygnet Tisdag 28 April 2020

28 April 2020

Victorias nya familjebeslut – hur påverkar det Daniel?

Victorias nya familjebeslut – hur påverkar det Daniel?

Kronprinsessan Victoria har fattat ett beslut för sin familj. Hur kommer detta att påverka prins Daniel?

Loreen klar för ”Så mycket bättre” – veteranen deltar

Loreen klar för ”Så mycket bättre” – spela in trots corona. ”Euphoria”-artisten kommer då tolka låtar av bland annat Lili och Susie, samt Benjamin Ingrosso.

"Hedersgästen": Så originell att till och med titeln blir ett mysterium

Trots coronapandemin finns det ändå filmer som går upp på svenska biografer. En av dem är den kanadensiska regissören Atom Egoyans "Hedersgästen", som ...

Maritta Söderström minns 60-talet på industrigolvet

Maritta Söderström minns 60-talet på industrigolvet

KATRINEHOLM Katrineholm På fredag visas Himlens mörkrum – bilder ur arkivet, i Sveriges television. Katrineholmaren Maritta Söderström är en av dem som medverkar i Nils Petter Löfstedts serie.

Discworld-böckerna blir tv-serier

Discworld-böckerna blir tv-serier

Den humoristiska fantasy-bokserien om Diskvärlden ska bli flera tv-serier. Det sker i ett samarbete mellan den avlidne författaren Terry Pratchetts företag Narrativia och Motive pictures och Endeavour Contont, rapporterar NME.

Harry och Meghan säger stopp – vill inte betala mer än 200 miljoner kronor

Även kungligheters plånböcker har en smärtgräns. Prins Harry och Meghan letar hus i Los Angeles – och maxbeloppet de kan tänka sig betala ligger runt 200 miljoner kronor. Annons. Prins Harry och Meghan hyr in sig i en lyxvilla i Los Angeles medan de...