Felaktiga coronauppgifter sprids i SVT:s namn
Text & Foto: nsd.se

Felaktiga coronauppgifter sprids i SVT:s namn

KULTUR Kultur Spridning av felaktig information, kris för framtida dramaproduktioner – och blir det någon julkalender?SVT står inför stora utmaningar till följd av coronaviruset.När jag blir orolig tänker jag "det har hittills aldrig blivit svart i rutan, och det ska det...

"Felaktiga coronauppgifter sprids i SVT:s namn" går att läsa i sin helhet på nsd.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Inspelningen av "Bachelor" stoppas

ystadsallehanda.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Torsdag 26 Mars 2020

26 Mars 2020

Hellström goes Dylan i Coronatider

Hellström goes Dylan i Coronatider

Håkan Hellström är dyster i nya kärlekslåten ”Tillsammans i mörker”. Skulle kunna vara ett beställningsjobb från Folkhälsomyndigheten. Men det är bara en tillfällighet att skivan – där rädslan för självmord är ett tema i texten – kommer ut i coronastormen.

Alternativa ”Lets dance” blev kanon – men nu bör de skrota den här säsongen

Lets dance” blev ”Lets sing”. Och lite imponerande av TV4 att med så kort varsel få ihop en så bra alternativ fredagsunderhållning. Fast man undrar ju om det ändå inte är – och borde vara – kört för den här säsongen av ”Lets dance”.

Filmrecension: Mr. Jones är skrämmande tidlös

Det vore synd att säga att formen är nyskapande, och nog blir Agniezska Hollands regi lite för tydlig här och där, men spännande och otäckt är det in i det sista, tycker Kulturnyheternas filmkritiker Fredrik Sahlin.

Besöksförbud på äldreboendet – då bjöd vissångaren på balkongkonsert

Besöksförbud på äldreboendet – då bjöd vissångaren på balkongkonsert

För att sprida glädje anordnade Attendo Enhagsslingan i Täby därför en så kallad balkongkonsert med vissångaren Mikael Edfelt i huvudrollen.

"Tiger King" blir miniserie med Kate McKinnon

"Tiger King" blir miniserie med Kate McKinnon

Många har sett den nya true crime-serien på Netflix under veckan. Och mer galna kattfedjer ska det bli.

Hovet: ”Kungaparet på Stenhammar men inte i karantän”

Kung Carl-Gustaf och drottning Silvia bor tills vidare i Stenhammars slott utanför Flen i Sörmland. De träffar inte sina barnbarn, annat än via digitala kanaler, och jobbar hemifrån. – Alla är friska och de är inte i karantän, säger hovets informationschef...