SÖS backar – vårdpersonal sägs inte upp
Text & Foto: unt.se

SÖS backar – vårdpersonal sägs inte upp

VÅRD Vård I höstas meddelade Södersjukhuset i Stockholm att 50 undersköterskor och 25 läkare skulle varslas.Nu backar sjukhusledningen och säger att ingen vårdpersonal ska sägas upp, rapporterar Dagens Nyheter.

"SÖS backar – vårdpersonal sägs inte upp" går att läsa i sin helhet på unt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Inga uppsägningar av vårdpersonal på Södersjukhuset med anledning av varslet på 100 tjänster

mynewsdesk.com

Sös drar tillbaka varsel – vårdpersonal får stanna

expressen.se

Ingen vårdpersonal sägs upp från Södersjukhuset

mitti.se

Sös backar från varsel – vårdpersonal sägs inte upp

tv4play.se

Sös backar från varsel – ingen vårdpersonal sägs upp

dn.se

DN: Inga läkare eller undersköterskor varslas på SöS

aftonbladet.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Onsdag 26 Februari 2020

26 Februari 2020

Lovisa Worges ragg: "En kopia av Phillipe Cohen"

Lovisa Worges ragg: "En kopia av Phillipe Cohen"

Lovisa Worge berättar för Bianca Ingrosso att hon har börjat snacka med en kille. Och det visar sig att killen är en kopia av Phillipe.

Rocknroll ála Ritchie

1999 – ”Lock, Stock & Two Smoking Barrels”. Du kommer ihåg hur Guy Ritchies gangsters gick bärsärk i London. En ny sorts underhållningsvåld, skarpladdat med humor svart som synden. Och kamerarörelser som mest liknade 90-talets rockvideoestetik.

Mendez: Jag tror på oss – men det räcker inte

MELODIFESTIVALEN Melodifestivalen Blir det logdans eller latinosväng i finalen?Den jämnaste duellen i Andra chansen ser ut att bli mellan Mendez featuring Alvaro Estrella och Drängarna.

Bathina Philipson intar dansgolvet

Bathina Philipson intar dansgolvet

I veckan avslöjades att tv-profilen Bathina Philipson, 41, är ett av namnen i årets upplaga av Lets dance. Bathina Philipson är gift med kungavännen Anders "Aje" Philipson och är känd från programmet "Bathinas skilda världar" i SVT. Att få vara med i Lets...

Einar Heckscher var aldrig feg

Einar Heckscher var aldrig feg

LÄS MER: Einar Heckscher har avlidit. Vid åttioett års ålder har Einar Heckscher gått ur tiden, som han alltid hållit sig litet vid sidan av. Kvar finns en rejäl stapel med hans översättningar: inbundna, omtryckta, pocket, kartonnage. Det vore inte helt enkelt att...

Rökförbudet i Paradise Hotel

Foto: Nordic Entertainment Group. Som ni alla redan vet så är det oerhört ute att vara dekadent nuförtiden. Förra sommaren blev det förbjudet att röka på uteservering eftersom man faktiskt kan dö av det, och nu meddelar dessutom TV3 att de inför...