Skidbackarna håller öppet i påsk
Text & Foto: vk.se

Skidbackarna håller öppet i påsk

Skidanläggningarna kommer inte att behöva stänga för att begränsa smittspridning, meddelar Folkhälsomyndigheten. Beskedet välkomnas av skidjätten Skistar, som ändå räknar med besökstapp i påsk. – Det har varit en del spekulationer och det känns bra...

"Skidbackarna håller öppet i påsk" går att läsa i sin helhet på vk.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Ingen after ski och flera stängda restauranger – men Branäs öppet tillsvidare

nwt.se

Varnar för resor under påsken: ”Är det verkligen värt det?”

barometern.se

Skidanläggningarna får fortsätta hålla öppet

svt.se

Inget stopp för länets skidanläggningar

svt.se

Näringsliv: Nyhetsdygnet Tisdag 24 Mars 2020

24 Mars 2020

Leif GW stoppad – under sista sändningen

Leif GW stoppad – under sista sändningen

Leif GW Persson har tagit farväl av ”Brottsjournalen”. Men i avslutningsprogrammet tvingades profilen medverka via länk – på grund av coronakrisen. Parhästen Jenny Strömstedt fick en ”karantänskram” av Leif GW som avslut – vilket gjorde henne vemodig:

Ilska mot kronprinsessan Victoria och prins Daniel: "Så besviken"

Kronprinsessan Victoria och prins Daniel besökte det nya fältsjukhuset som byggs upp i Älvsjö där coronapatienter ska kunna tas om hand. Reaktionerna över kronprinsparets besök lät inte vänta på sig.

Lance Hedman har förlovat sig

Amors pilar har återigen träffat mitt i prick i kändis-Sverige! Lance Hedman Graaf meddelar att han och nya kärleken Emilia Lantz har förlovat sig. Aftonbladet Nöje rapporterar om den stora kärlekslyckan. ”Nu har paret tagit relationen till en helt ny nivå.

Per Svensson: Vad Asterix kan lära oss om corona?

Per Svensson: Vad Asterix kan lära oss om corona?

I veckan dog Asterix skapare Albert Uderzo. Kan de tappra gallerna lära oss något om den nu pågående pandemin?

Lars Winnerbäck

Lars Winnerbäck

Musik Lars Winnerbäck skjuter upp stora delar av sin sommarturné till 2021. Anledningen är coronakrisen. Fredrik Kylberg. 14:21 | 2020-03-23. Artisten från Linköping skulle egentligen åkt runt både Sverige och Norge i sommar, och avslutat hela kalaset på...

DAF-sångaren Delgado död

Gabi Delgado, sångare och frontman för det tyska industribandet DAF har avlidit, 61 år gammal, rapporterar flera tyska medier. Dödsorsaken är ännu inte känd.