Bröllop via video mitt i krisen – "betyder tur"
Text & Foto: aftonbladet.se

Bröllop via video mitt i krisen – "betyder tur"

Pandemin sätter stopp för mycket, men nödvändigtvis inte för kärleken. Vid giftermål gäller det dock att smittskyddsanpassa vigseln. – Bröllopsresan blir två veckors självkarantän i Bryssel, säger brudgummen Niels Selling.

"Bröllop via video mitt i krisen – "betyder tur"" går att läsa i sin helhet på aftonbladet.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Underhållning: Nyhetsdygnet Söndag 24 Maj 2020

24 Maj 2020

Aviciis mamma Anki Lidén på sjukhus efter olycka!

Aviciis mamma Anki Lidén på sjukhus efter olycka!

Anki Lidén, mamma till bortgångne Tim "Avicii" Bergling, kämpar fortfarande med sin sorg. Mitt i allt råkade Anki ut för en olycka.

Viktor Frisk utsatt för rånförsök: "Sjukt skärrad"

Melloartisten från Stora Sundby har utsatts för ett rånförsök. "Jag mår okej! Jag viker mig aldrig", skriver Viktor Frisk på Instagram.

Nahid Persson släpper inte drömmen om ett fritt Iran

Hennes filmer har vunnit priser världen över, men egentligen är hon inte så intresserad av utmärkelser, säger hon. – Bästa priset vore om Iran blev fritt. Det är det jag väntar på. "Fortfarande helt overkligt". Vid 60 ��rs ålder har Nahid levt betydligt längre i...

Robinson”-Christoffer om relationen med Clara Henry

Robinson”-Christoffer om relationen med Clara Henry

Christoffer Willén vann inte en halv miljon i ”Robinson” – men kom i stället hem med något mer värdefullt. På den öde ön hittade han en nära vänskap i Clara Henry.

Dags för en ny och lokal Malmöfestival

Dags för en ny och lokal Malmöfestival

Att Malmöfestivalen ställts in i år öppnar upp för omtag inför framtiden. Stadens eget utbud måste lyftas fram ännu mer. Det är dags för Malmöfestivalen 2.0, skriver Malmöcenterns Charlotte Bossen, Anton Sauer och Martin Molin. Dela. Kopiera länk.

Svensktoppen: Victor Leksell etta igen

Veckans Svensktoppen kastas om, med nya placeringar för samtliga låtar. Victor Leksells "Svag" är tillbaka på förstaplatsen, och Mando Diao och Jubël är nykomlingar med "Själens skrubbsår" respektive "Someone".