Bianca Ingrossos drastiska beslut efter mordhot och rån – ett helt säkerhetsteam
Text & Foto: svenskdam.se

Bianca Ingrossos drastiska beslut efter mordhot och rån – ett helt säkerhetsteam

Bianca Ingrosso lever på många sätt ett lyxliv, men det finns en baksida. Efter alla hot och trakasserier krävs ett säkerhetsteam dagligen.

"Bianca Ingrossos drastiska beslut efter mordhot och rån – ett helt säkerhetsteam" går att läsa i sin helhet på svenskdam.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Bianca Ingrosso efter senaste tidens våldsamheter: jobbar med säkerhetsteam

metromode.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Tisdag 23 December 2021

23 December 2021

Bianca Ingrosso om nya bolaget

Bianca Ingrosso om nya bolaget

Foto: Carolina Byrmo. Ingen kan väl ha missat alla skriverier om CAIA Cosmetics under hösten! Jag tänker kanske först och främst på kritiken som riktades mot julkalendern, och att folk på internet var rasande på Bianca Ingrosso.

Gospelgungande ”Kören” berör och fascinerar

Kören” följer Tensta Gospel Choir på en konsertturné till gospelns förlovade hemland USA – ” fascinerande upplevelse att se samspelet mellan individen.

Det gör Bachelorette-killarna när Julia Franzén är på dejt

I en intervju med Nyheter24 avslöjar Bachelorette-killen Filiph Idéhn, vad de gjorde när Julia Franzén var på dejt. Och hur Bachelorette-killarna fick låtsas att de inte kände varandra vid inspelningen. – Situationen var väldigt märklig. Kopiera länk.

Kockarnas kamp-vinnaren: ”Att förenkla är ofta att förbättra”

Kockarnas kamp-vinnaren: ”Att förenkla är ofta att förbättra”

Efter en fartfylld och tuff säsong blev det kocken och krögaren Jacob Holmström kammade hem vinsten i Tv4-programmet ”Kockarnas kamp”. Till Allt om Mat berättar han om sin passion för matlagningen – samt delar med sig av sina enkla knep för hur man som...

Adele avbröt intervjun efter tv-profilens tabbe

Adele avbröt intervjun efter tv-profilens tabbe

Adele frågade journalisten Matt Doran vad han tyckte om hennes nya skiva. När han erkände att han inte hade lyssnat på den avbröt superstjärnan intervjun.

Michael Nyqvists död skakade familjen – hustruns beslut 4 år senare träffar rakt i hjärtat

Han var en av våra mest folkkära och älskade skådespelare. Men för fyra år sedan somnade Michael Nyqvist in, och lämnade sin familj och hela landet i stor sorg. Nu berättar hans hustru Catharina Nyqvist ... Artikeln Michael Nyqvists död skakade...