Giesecke: "Vi kommer att klara det här"
Text & Foto: mobil.nt.se

Giesecke: "Vi kommer att klara det här"

CORONAVIRUSET Coronaviruset I slutet av maj. Det finns inget säkert slutdatum, men då kan det värsta redan vara över.Förre statsepidemiologen Johan Giesecke tror på en snabb spridning och snabb flockimmunitet mot coronaviruset, och ser hoppfullt på...

"Giesecke: "Vi kommer att klara det här"" går att läsa i sin helhet på mobil.nt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Nytt besked: Då kan det värsta vara över

aftonbladet.se

Hälsa: Nyhetsdygnet Söndag 22 Mars 2020

22 Mars 2020

Harvey Weinstein smittad av coronaviruset – fångvaktarna oroade för sin egen hälsa

Harvey Weinstein smittad av coronaviruset – fångvaktarna oroade för sin egen hälsa

Den fängslade amerikanska filmmogulen Harvey Weinstein har testat positivt för det nya coronaviruset i ett fängelse i New York. Det uppger källor inom kriminalvården där. Skandalen kring Weinstein blev startskottet för metoo-rörelsen då över 100 kvinnor...

Totalt 17 personer döda av corona i Sverige

Följ senaste nytt om coronautvecklingen i Expressen TV – vi sänder direkt mellan 07 och 23 varje vardag och mellan 10 och 20 på helgerna. Klockan 12.00 på fredagen håller Region Stockholm presskonferens.Foto: ERIK SIMANDER / BILDBYRÅN.

Plexiglas ska skydda kassörskor och kunder från smitta

Kassörskor är en grupp som möter många människor varje dag och som därför riskerar att smittas av coronaviruset. För att minska den risken testas nu ett skydd på en mataffär i Norrköping. På företaget Arteferro Skandinavien i Norrköping jobbar man i...

Då släpps Håkan Hellströms nya album

Då släpps Håkan Hellströms nya album

MUSIK Musik 15 maj är datumet att skriva upp i kalendern för den som gått och väntat på ett nytt album från Håkan Hellström.Då släpps nämligen "Rampljus", artistens tionde studioalbum i ordningen.

Ernaux har verkligen skrivit ett mästerverk

Ernaux har verkligen skrivit ett mästerverk

Annie Ernaux roman ”Åren” kommer ut på svenska för första gången. Hanna Johansson läser mästerverket om ett franskt kvinnoliv från 1940 och framåt.

Carina Berg har fått mjällvårtor över hela kroppen: "De är fula"

Carina Berg berättar om en oväntad kroppsförändring som skett efter graviditeten. Hon är inte glad över det som hänt. Läs mer här!