Intimt avslut i Ellens och Simons duett
Text & Foto: bloggar.aftonbladet.se

Intimt avslut i Ellens och Simons duett

Jag kan inte avgöra om Ellen Benediktson fortsätter att spara på rösten till ikväll och mimar till Emelie Fjällströms röst i kulissen. Eller om hon sjunger själv idag. Delar sjunger hon i alla fall själv, stackarn, som varit sjuk hela veckan. Det jag tycker mig se att...

"Intimt avslut i Ellens och Simons duett" går att läsa i sin helhet på bloggar.aftonbladet.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Nu laddar de inför Andra chansen

nsd.se

Vände kaoset till skräll: ”Har gråtit 15 gånger”

aftonbladet.se

Ellen Benediktson & Simon Peyron i Melodifestivalen – allt du vill veta

nyheter24.se

Snuvigt och försiktigt under första genrepet

sydsvenskan.se

Halsont hindrar Benediktson i Mellon

svt.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Lördag 22 Februari 2020

22 Februari 2020

Vackert och varierat toppmöte mellan tre stjärnkoreografer

Vackert och varierat toppmöte mellan tre stjärnkoreografer

Mästarmöte med ”Kylián/Ek/Naharin” på Kungliga Operan.

Jakob: ”Jag har köpt en ny hatt”

Jakob Karlberg är van vid stor tv-publik och har bland annat uppträtt i Allsång på Skansen. Nu debuterar han dessutom i Melodifestivalen. (Musik, Sång, Artister, Turné, Melodifestivalen)

Ferm om Eurovision: Skulle vara en bonus

MELODIFESTIVALEN Melodifestivalen Hanna Ferm och Victor Crone gick direkt till final i Melodifestivalen. Nu gäller det att ställa om fokus till Friends Arena och i förlängningen Eurovision.Jag vill ju till Rotterdam också, men det är bara en bonus, säger hon.

Artisternas oro inför Andra chansen: ”Tar emot lite”

Artisternas oro inför Andra chansen: ”Tar emot lite”

De har kämpat mot sjukdom hela veckan, och på torsdagens repetitioner kunde Ellen Benediktson inte ens sjunga. Tillsammans med Simon Peyron lyckades hon ta ”Surface” till Andra chansen ändå – men nu är duon rädda att Benediktson inte ska hinna bli...

Influensan slår till mot Melodifestivalen

Influensan slår till mot Melodifestivalen

Anställda som jobbar med Melodifestivalen har drabbats av sjukdom med influensaliknande symptom. Totalt rör det sig om ett femtontal personer, bekräftar SVT:s projektledare Anette Helenius. – De har över 39 graders feber, ont i kroppen och hosta.

Körberg gör klassiker med storband

Musik Artisten och sångaren Tommy Körberg kommer till Uppsala för tredje gången inom loppet av drygt ett år. Den 23 april uppträder han på UKK i sällskap med Bohuslän Big Band. Välkända låtar från "The Great American Songbook" står på programmet.