Dansaren pekas ut som Elena Belles nya kärlek
Text & Foto: expressen.se

Dansaren pekas ut som Elena Belles nya kärlek

Tv-profilen och influencer Elena Belle, 36, berättade nyligen i en stor intervju med Expressen att hon har hittat kärleken på nytt.

"Dansaren pekas ut som Elena Belles nya kärlek" går att läsa i sin helhet på expressen.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Dansstjärnan Gleb Savchenko pekas ut som Elena Belles nya kärlek

aftonbladet.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Söndag 22 Augusti 2021

22 Augusti 2021

Starkt ungt skådespeleri i en serie som vill aningen för mycket

Starkt ungt skådespeleri i en serie som vill aningen för mycket

TV-RECENSION Viaplays internatmordgåta ”Zebrarummet” går ut starkt, för att sedan sjangsera en aning. Men den är väl vär.

Schyffert och El Refai har flyttat ihop

Foto: Magnus Sandberg. I maj kom beskedet att Nour El Refai och Henrik Schyffert ska flytta ihop, efter att ha varit tillsammans i åtta år.

Marianne Mörck om övergreppen: "Det har tagit hårt på mig"

Marianne Mörck är aktuell med en ny bok om sitt liv. Nu öppnar hon upp om den tunga barndomen och de fruktansvärda sexuella övergreppen.

De tog hem årets Rockbjörnar

De tog hem årets Rockbjörnar

Molly Sandén och Benjamin Ingrosso kammade hem utmärkelsen årets kvinnliga respektive manliga artist under söndagens upplaga av Rockbjörnen,...

Robotar får jobb på Disneys nöjesparker

Robotar får jobb på Disneys nöjesparker

För den som sett science fictionserien "Westworld" är scenariot måhända välbekant och möjligen en smula skrämmande: en hel park fylld med mänskliga robotar.

Zara Larsson öppnar upp om traumat: "Har blivit utsatt för våldtäkt"

"Det som aldrig kändes som ett trauma då kommer senare i livet komma ifatt mig", berättar artisten Zara Larsson i sitt "Sommar i P1".