Australien tävlar hemifrån i Eurovision
Text & Foto: sydsvenskan.se

Australien tävlar hemifrån i Eurovision

Australiska Montaigne kommer inte att resa till Rotterdam för årets Eurovision Song Contest. I stället ska hon framföra Australiens tävlingsbidrag ”Technicolour” – och tävla – via en inspelad liveföreställning gjord i hemlandet. Möjligheten att på det här sättet...

"Australien tävlar hemifrån i Eurovision" går att läsa i sin helhet på sydsvenskan.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Eurovision: Australien tävlar med förinspelat framträdande

aftonbladet.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Tisdag 20 April 2021

20 April 2021

Jag skriver över ditt ansikteHur är man dotter till en mamma som har alzheimer?

Jag skriver över ditt ansikteHur är man dotter till en mamma som har alzheimer?

RECENSION. Hur är man dotter till en mor vars minne långsamt bleknar bort? Clara Block Hane har läst Anna-Karin Palms nya roman, en dagboksliknande berättelse om tillvaron vid minnets ytterkanter.

Nedräkning till Oscarsgalan 2021: Bästa kvinnliga biroll

4 dagar kvar! Vilken kvinnlig birollsinnehavare tar hem vinsten denna gång? En etablerad Hollywoodstjärna, en veteran från Sydkorea, eller kanske en nykomling från Bulgarien?

Så kommer Skavlan klara sig ekonomiskt efter avhoppet

Programlederen Fredrik Skavlan har lett den norsk-svenska talkshowen Skavlan sedan 2009. Nu har han dock valt att gå vidare.

Låtskrivaren Jim Steinman är död

Låtskrivaren Jim Steinman är död

Låtskrivaren Jim Steinman har avlidit, skriver TMZ. Han låg bakom superhits som ”Id do anything for love”, ”Total eclipse of the heart”, ”Dead ringer for love” och ”Its all coming back to me now”.

Svanar i Umeå slår rekord

Svanar i Umeå slår rekord

Umedeltats fältstation i Degernäs utanför staden har räknat 8 400 svanar de senaste dagarna, rapporterar SVT Västerbotten. Det är det högsta antal svanar som räknats på en och samma plats och dag i Sverige. – I år har vi haft en väldigt snörik vinter och det...

Misstänkta övergrepp i ”Paradise hotel” utreds

En förundersökning har inletts efter de misstänkta övergreppen i ”Paradise hotel”, skriver Dagens Nyheter. TT. Årets säsong av "Paradise hotel" har sedan tidigare pausats, efter att två kvinnliga deltagare vittnat om att de blivit utsatta för övergrepp. Pressbild.