Fans röstar på gamla Eurovisionfavoriter
Text & Foto: hbl.fi

Fans röstar på gamla Eurovisionfavoriter

I brist på nya låtar att rösta på i Eurovision Song Contest har fansen börjat rösta på gamla favoriter. #EurovisionAgain är Twitters hetaste schlagertävling.

"Fans röstar på gamla Eurovisionfavoriter" går att läsa i sin helhet på hbl.fi. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Nu tävlar Europa igen – med gamla Eurovisionprogram

dn.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Måndag 20 April 2020

20 April 2020

Konstkritikern Beate Sydhoff är död

Konstkritikern Beate Sydhoff är död

Före detta kulturchefen och kulturrådet Beate Sydhoff har avlidit, skriver Svenska Dagbladet. Hon var i många år aktiv som kritiker och konstskribent för tidningen.

Sanningen om Megxit avslöjad – det hände MINUTERNA då Meghan bestämde sig

Meghan Markle fattade ett beslut med enorma konsekvenser. Men alla känner inte till den bakomliggande orsaken.

Uppkryddat och naket i Austen-serien "Sanditon"

Recension: Detta är en professionell bedömning. Omdömet som uttrycks är recensentens eget. Alla Austen-ingredienser finns på plats: Andlöst vacker blåsig kust, fotsida klänningar, bahytter, välskräddade gentlemen, en stenrik äktenskapsmäklande gammal...

Graham Swifts romankonst liknar illusionistens

Graham Swifts romankonst liknar illusionistens

Sommaren 1959. På piren i Brighton hålls varje kväll en varietéföreställning för semesterfirarna. Jack är dess konferencier, en sång- och dansman som binder samman numren. Ronnie är trollkarlen som förbluffar en allt större publik, Evie hans assistent, som...

Hannah Graaf har opererat bort livmodern: "Som ett freak"

Hannah Graaf har opererat bort livmodern: "Som ett freak"

Hannah Graaf har opererat bort sin livmoder. I en stor intervju med Amelia berättar hon om beslutet – och den oerhört tuffa tiden efteråt.

Kungliga Louise om sitt nya liv: ”Tackar Allah varje dag”

Det har gått ett år sedan Louise Johansson, 33, från Mjölby gifte sig med kronprins Tengku Muhammad Faiz Petra, 46 i Malaysia.