Winona Ryder: Depp var aldrig våldsam mot mig
Text & Foto: folkbladet.nu

Winona Ryder: Depp var aldrig våldsam mot mig

Skådespelaren Winona Ryder säger att misshandelsanklagelserna mot ex-sambon Johnny Depp är "omöjliga att tro på", skriver.

"Winona Ryder: Depp var aldrig våldsam mot mig" går att läsa i sin helhet på folkbladet.nu. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Johnny Depps ex Winona Ryder och Vanessa Paradis försvarar stjärnan

aftonbladet.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Torsdag 16 Juli 2020

16 Juli 2020

Miss Li bullar upp med ångest och smärta i sitt Sommar i P1

Miss Li bullar upp med ångest och smärta i sitt Sommar i P1

Här kommer natten” blev Miss Li:s genombrott för den breda TV4-publiken. Det kunde också vara titeln på hennes sommarprat.

Lisebergs kamp: Vill öppna med virtuella köer

I slutet av juni kom beskedet att Liseberg tvingas hålla stängt i sommar. Men nöjesparken har en plan för att kunna öppna trots restriktionerna: Ett besök som genomförs till stor del via deras app.

Vad finns att säga om framtiden - om “Brave New World” får bestämma?

Idag släpps “Brave New World”, streamingtjänsten Peackocks första storsatsning med flera bekanta ansikten, på HBO Nordic. Vi har smygkikat på de första avsnitten av denna dystopi, för att se vilka framtidsteorier den har att erbjuda.

Tidigare porrstjärnans angrepp på Zara Larsson: ”Sorgligt”

Tidigare porrstjärnans angrepp på Zara Larsson: ”Sorgligt”

Zara Larsson släppte nyligen ny musik och möttes av jubel från fans och branschkolleger. Någon som inte var imponerad var tidigare porrstjärnan Mia Khalifa.

"Hem till gården"-stjärnan död

"Hem till gården"-stjärnan död

Skådespelaren Paula Tilbrook, mest känd för sin roll som Betty Eagleton i eftermiddagssåpan "Hem till gården" har gått bort, 89 år gammal. Hon gjorde sin tv-debut.

Bröderna Norén sörjer för publikens skull

Sedan förra året har bröderna Gustaf Norén (tidigare medlem i Mando Diao) och Viktor Norén (tidigare medlem i Sugarplum Fairy) turnérat i Sommarsverige tillsammans med Floda spelmanslag. Även i år skulle de ut på vägarna – men det satte...