Emma Broomé: Det upproriska är roligt
Text & Foto: vk.se

Emma Broomé: Det upproriska är roligt

"Röde Orm" och "odjur" skriver hon med chockrosa läppglans på benen. Snart förvandlar sig skådespelaren Emma Broomé till exalterad bibliotekarie och fäktande viking på Dramatens stora scen. Till den här intervjun kommer hon i peruk.

"Emma Broomé: Det upproriska är roligt" går att läsa i sin helhet på vk.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Mest uppåt i Asien

corren.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Onsdag 15 Juli 2020

15 Juli 2020

Få jobb att söka i kommunen

Få jobb att söka i kommunen

Arbetslösheten har inte stigit i Högsby kommun som den gjort i övriga landet. Men det finns få jobb att söka. Högsby • 18 juli 2020 06:00. Foto: Anders Wiklund/TT. Ansvarig utgivare: Anders Enström. Adress: Västra Sjögatan 7, 392 32 Kalmar. Kontakt växel:.

Källor: Fansens oro för Britney Spears är obefogad

Fansen är övertygade om att Britney Spears är i fara och försöker rädda popstjärnan från hennes förmyndare. Men källor nära artisten uppger för TMZ att fansen är helt fel ute. ”Om det hände och hon skadade sig själv eller dog två veckor senare, skulle dessa...

Inspelningen av "Uncharted"-filmen verkar vara på gång (snart?)

Filmatiseringen av den populära spelserien "Uncharted" av Naughty Dog har varit på gång i flera år, dock med flera hinder på vägen. Regissörer har hoppat av, skådespelare har bytts ut och premiärdatumet ändrats. Det vi vet är att Ruben Fleischer...

Banksymålning togs bort av städare

Banksymålning togs bort av städare

Den världskände graffitimålaren sprayade nysande möss i en tunnelbanevagn tillsammans med meddelanden om smittspridning. Konstverket fick inte vara kvar län.

Omtalad Trumpbok redan en försäljningssuccé

Omtalad Trumpbok redan en försäljningssuccé

Mary Trumps bok om sin farbror Donald säljer rekordbra, rapporterar CNN. Under den första dagen ute i handeln såldes 950.000 exemplar av boken.

Efter rykten om avhopp: Oklahomabor kan rösta på Kanye West

Först meddelade Kanye West att han skulle kandidera i det amerikanska presidentvalet. Sen rapporterade New York magazine att West uppges ha hoppat av. Nu rapporterar nyhetsbyrån AP att rapparen är kvalificerad att kandidera i delstaten Oklahoma.