Förvirringen i ”På Spåret”: ”Blev ju helt fel”
Text & Foto: aftonbladet.se

Förvirringen i ”På Spåret”: ”Blev ju helt fel”

Den första resan i kvällens avsnitt av ”På Spåret” i SVT hade slutdestination Alingsås. Jonatan Unge och Cecilia Düringer drog i nödbromsen på sexpoängaren och svarade Göteborg. Det svaret fick det tävlande paret inte...

"Förvirringen i ”På Spåret”: ”Blev ju helt fel”" går att läsa i sin helhet på aftonbladet.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Recension: ”På spåret”, sjunde avsnittet

gp.se

Alltför många ledtrådar förvandlas till idiotskämt

expressen.se

Vinnarlaget gnetade sig ifatt, ifrån och vann – efter katastrofal start

aftonbladet.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Fredag 14 Januari 2022

14 Januari 2022

Scream levererar fortfarande

Scream levererar fortfarande

Ghostface i Scream. Foto: Courtesy of Paramount Pictures. Kultur och nöje. Filmrecension Roland Klinteberg har sett en ny generations Scream.

En brittisk skandal säsong 2 – Detta vet vi

Nu kan vi se hela den nya serien med Claire Foy och Paul Bettany på SVT Play. Men kommer En brittisk skandal säsong 2? Det är sannolikt om än inte hugget i sten.

Om maktspel, vänskap och mordet på Anna Lindh

Hon var med när Anna Lindh mördades och hon var hennes nära vän. Nu har Eva Franchells bok om händelsen blivit teater. Den är både berörande och drastiskt rolig när den inte fastnar i politiska teknikaliteter.

Drottning Margrethes liv blir musikal

Drottning Margrethes liv blir musikal

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill. Det här ingår i Digital. Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp. Stjärnklubben med mängder av...

Jocke & Jonna – problem med skatten och bolaget

Jocke & Jonna – problem med skatten och bolaget

Det stormar kring Joakim och Jonna Lundell som ska ha försökt dra en mängd utgifter för privata ändamål på deras företag.

Efter starka intervjun hos Carina Bergfeldt i SVT – hjälten Emma Schols hyllas stort av tittarna

Hon räddade sina sex barn ur det brinnande huset – och drabbades själv av brännskador på 93 procent av kroppen. Emma Schols livshistoria berörde tv-tittarna i premiären av Carina Bergfeldts talkshow. På fredagen hade SVT:s populära talkshow med Carina...