En brittisk skandalFoy slipper bli kavat feministhjälte
Text & Foto: svd.se

En brittisk skandalFoy slipper bli kavat feministhjälte

För fyra år sedan iklädde Hugh Grant sig varggrin och bruna kontaktlinser och gestaltade elakingen Jeremy Thorpe i Stephen Frears ”En engelsk skandal”, en miniserie om en brittisk politiker som under 1970-talet åtalades för att ha försökt få sin unge ex-...

"En brittisk skandalFoy slipper bli kavat feministhjälte" går att läsa i sin helhet på svd.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

En brittisk skandal säsong 2 – Detta vet vi

filmtopp.se

Claire Foy: ”Enklaste sättet att sänka en kvinna är att stämpla henne som sexgalen”

dn.se

Tjusigt drama om en solkig aristokratisk sexskandal

aftonbladet.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Fredag 14 Januari 2022

14 Januari 2022

Scream levererar fortfarande

Scream levererar fortfarande

Ghostface i Scream. Foto: Courtesy of Paramount Pictures. Kultur och nöje. Filmrecension Roland Klinteberg har sett en ny generations Scream.

En brittisk skandal säsong 2 – Detta vet vi

Nu kan vi se hela den nya serien med Claire Foy och Paul Bettany på SVT Play. Men kommer En brittisk skandal säsong 2? Det är sannolikt om än inte hugget i sten.

Jocke & Jonna – problem med skatten och bolaget

Det stormar kring Joakim och Jonna Lundell som ska ha försökt dra en mängd utgifter för privata ändamål på deras företag.

Om maktspel, vänskap och mordet på Anna Lindh

Om maktspel, vänskap och mordet på Anna Lindh

Hon var med när Anna Lindh mördades och hon var hennes nära vän. Nu har Eva Franchells bok om händelsen blivit teater. Den är både berörande och drastiskt rolig när den inte fastnar i politiska teknikaliteter.

Drottning Margrethes liv blir musikal

Drottning Margrethes liv blir musikal

Läs Sydsvenskan för 8 kr/vecka i 8 veckor – därefter tillsvidare 129 kr/månad. Ingen bindningstid. Säg upp när du vill. Det här ingår i Digital. Fri tillgång till alla nyheter på sydsvenskan.se och i vår nyhetsapp. Stjärnklubben med mängder av...

Efter starka intervjun hos Carina Bergfeldt i SVT – hjälten Emma Schols hyllas stort av tittarna

Hon räddade sina sex barn ur det brinnande huset – och drabbades själv av brännskador på 93 procent av kroppen. Emma Schols livshistoria berörde tv-tittarna i premiären av Carina Bergfeldts talkshow. På fredagen hade SVT:s populära talkshow med Carina...