Tusses kaosrep: ”En hel del att jobba på”
Text & Foto: aftonbladet.se

Tusses kaosrep: ”En hel del att jobba på”

ROTTERDAM. Scenljuset förvandlade Tusse och dansarna till utfrätta siluetter på Eurovision-scenen. Dessutom fortsätter den svenska artistens röst att vara ett orosmoment. – Det finns en hel del att jobba på, säger han efter onsdagens repetition.

"Tusses kaosrep: ”En hel del att jobba på”" går att läsa i sin helhet på aftonbladet.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Underhållning: Nyhetsdygnet Torsdag 13 Maj 2021

13 Maj 2021

Friends Reunion: HBO Max har släppt första teasern!

Friends Reunion: HBO Max har släppt första teasern!

Nu får vi äntligen den första efterlängtade glimten av Friends reunion! HBO producerar specialavsnittet där de sex vännerna äntligen sitter i samma soffa igen. Foto: NBC/Instagram @jenniferaniston. HBO producerar specialavsnittet där vi får återse stjärnorna...

Nya detaljer om "Army of the Dead"-prequeln

Tyske kassaskåpsexperten Dieter får en egen film - möjligen zombiefri.

Nya detaljerna om Pernillas hemliga kärlek

Det går bra nu. Pernilla Wahlgren har börjat dejta en hemlig man och allt verkar gå som smort. – Just nu känns allt väldigt bra och väldigt okomplicerat, berättar hon i podcasten ”Wistam och Wahlgren”. Therese Loberg. Dela. Kopiera länk. Länk kopierad.

Linnea Henriksson: "Svante jazzade in i det sista"

Linnea Henriksson: "Svante jazzade in i det sista"

Igår kom beskedet att den svenska sångaren och jazzmusikern Svante Thuresson gått bort, 84 år gammal. En av dom som hyllat honom på sociala medier är ...

Line of duty – säsong 6”Line of duty” lever på gamla meriter

Line of duty – säsong 6”Line of duty” lever på gamla meriter

RECENSION. En trött och tvehågsen sjätte säsong av ”Line of duty” är kanske snarare en kongenial gestaltning av den leda och frustration som råder på antikorruptionsenheten AC-12.

Fas 4 inleds om två veckor i Västerbotten

Under vecka 21 – alltså om knappt två veckor – räknar Region Västerbotten att öppna vaccinationsbokningen för de som ingår i fas 4. Det säger vaccinsamordnaren Ronny Lestander till SVT Nyheter Västerbotten.