Elena Belles hyllning till avlidne maken – höll i fest i hans ära
Text & Foto: aftonbladet.se

Elena Belles hyllning till avlidne maken – höll i fest i hans ära

Elena Belle tog farväl av maken Michael Theanne genom att hålla en minnesstund i hans ära. Både vänner och familj var samlade. ”Michael du gav mig de bästa 6 åren i mitt liv”, skriver hon på Instagram.

"Elena Belles hyllning till avlidne maken – höll i fest i hans ära" går att läsa i sin helhet på aftonbladet.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Elena Belle hedrade Michael Theanne med minnesstund

nyheter24.se

Elena Belles farväl till maken – starka hyllningen på festen

expressen.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Onsdag 11 Mars 2020

11 Mars 2020

Greta Thunberg-kopia lurade Harry att tala ut om Megxit och Trump

Greta Thunberg-kopia lurade Harry att tala ut om Megxit och Trump

LONDON. Två ryska busringare lurade prins Harry att de var Greta Thunberg. Då öppnade prinsen upp om Megxit – och om Donald Trump. – Han har blod på sina händer, säger Harry i samtalet som nu läckt ut.

Amanda Lind om Ebba Buschs kritik: ”Det är fel att göra så”

Kultur- och demokratiminister Amanda Lind (MP) reagerar mot Ebba Buschs (KD) kritik mot hur Dramaten och Operan agerar efter förbudet på folksamlingar.

Så påverkas kulturen av regeringens nya beslut

Det nya publiktaket på 500 personer för allmänna sammankomster stoppar nu flera kulturarrangemang med omedelbar verkan. Under onsdagen varnade kultur- och idrottsminister Amanda Lind (MP) för ”enorma ekonomiska konsekvenser” för...

UG-referens: Mikaels miljoner

UG-referens: Mikaels miljoner

UPPDRAG GRANSKNING · Ta del av manus och källor till reportaget Mikaels miljoner. Du hittar källhänvisningar både i texten och längst ner på sidan. Det första tipset om investeringshärvan kommer 2003 till Krister Stenlund på Folkbladet i Umeå. Redan då...

Professor Agnes Wold: En dålig idé att stänga skolorna

Professor Agnes Wold: En dålig idé att stänga skolorna

Danmark stänger på måndag alla förskolor och skolor för att minska spridningen av corona. Agnes Wold säger att allt har en fram- och en baksida.

Många likheter mellan att jaga vilt och att jaga brottslingar”

Kriminolog, författare, jägare och expert på brott. Leif GW Persson har blivit ett stående inslag i den svenska offentligheten.