De röstades vidare i svenska Eurovision-tävlingen
Text & Foto: aftonbladet.se

De röstades vidare i svenska Eurovision-tävlingen

25 länder tävlar i den svenska Eurovision-tävlingen ”Sveriges 12:a”. Tv-tittarna har röstat sina favoriter vidare – och får beröm av Aftonbladets musikredaktör Markus Larsson. – De bidrag som ska gå vidare gick också vidare, säger han.

"De röstades vidare i svenska Eurovision-tävlingen" går att läsa i sin helhet på aftonbladet.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Underhållning: Nyhetsdygnet Måndag 11 Maj 2020

11 Maj 2020

Bianca Ingrossos nya barnutspel: "Är jag redo?"

Bianca Ingrossos nya barnutspel: "Är jag redo?"

Bianca Ingrosso har alltid sagt att hon vill ha barn när hon är 25 år. Men hon vet inte om hon är redo än. Läs mer på Nyheter24.se.

Robinson”-deltagaren tappade tänderna – i en gris: ”Svindyrt”

Robinson”-deltagarna ska med bakbundna händer bita i hängande grisar. Då fastnar Michael Björklunds framtänder i grisen – och åker av. – Det blev svindyrt, säger han.

SVT-profilen om bråken i ”Trädgårdstider” – berättar nu efter tittarnas starka reaktioner

De munhuggs om husmors- och trädgårdsknep inför miljontals tv-tittare. Nu berättar programledaren Pernilla Månsson Colt om profilernas relation till varandra i SVT:s ”Trädgårdstider. – Jag förstår att tittarna har åsikter – men vi älskar det och det är med...

Europa smygöppnar kulturlivet

Europa smygöppnar kulturlivet

avTT. Publicerad: 11 maj 2020 kl. 07.34. Uppdaterad: 11 maj 2020 kl. 08.00. Kyrre Havdal spelar piano på norska Nationaltheatret som öppnar för publik med högst 50 personer den. Den 18 maj blir det åter möjligt att besöka Parthenon och Akropolis i Aten.

Bill Skarsgård ska spela Clark Olofsson

Bill Skarsgård ska spela Clark Olofsson

I en ny originalserie för Netflix ska Bill Skarsgård gestalta den svenske bankrånaren Clark Olofsson, som på 1970-talet gav upphov till uttrycket "Stockholmssyndromet" under Norrmalmstorgsdramat. Serien "Clark" i sex delar ska regisseras av Jonas Åkerlund,...

Ulf Lundell till angrepp mot Jockiboi – igen

Varför bytte inte den djäveln till Strindberg i stället eller vad som helst som inte fuckar upp min tillvaro”, skriver Ulf Lundell i sin nya bok ”Vardagar 3”.