"Lets dance" får sitt första samkönade par
Text & Foto: unt.se

"Lets dance" får sitt första samkönade par

TV Tv "Lets dance" firar 15-årsjubileum med sin äldsta deltagare hittills, Siw Malmkvist, 83.För första gången finns också ett samkönat tävlingspar med i startfältet: Andreas Lundstedt och Tobias Bader. De ska turas om att föra.

""Lets dance" får sitt första samkönade par" går att läsa i sin helhet på unt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

New Model Army till Sverige

blt.se

Musikalisk rapport från Alis kök

unt.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Måndag 09 Mars 2020

09 Mars 2020

Kvinnor firas med hundratals ljus i Botan

Kvinnor firas med hundratals ljus i Botan

VISBY Visby Internationella kvinnodagen firas på söndagen med en hyllning till Josefin Nilsson samtidigt som hundratals marschaller i Botan tänds som ett stöd mot våld i nära relationen.

Madeleine om tankarna på att få ett fjärde barn

Prinsessan Madeleine har fått tre barn. Men blir det ett fjärde barn för henne och Chris ONeill? Så här har paret sagt tidigare. Annons. Prinsessan Madeleine och hennes make Chris ONeill har redan en underbart vacker familj. Tre barn har det blivit:...

Bryan Adams skjuter fram Globen-konsert – på grund av corona

Oro för det nya coronaviruset har ställt in evenemang världen över. Nu har det bekräftats att artisten Bryan Adams flyttar fram sina tre spelningar i Sverige. ANNONS. ANNONS. Live Nation bekräftade under måndagen att världsartistens samtliga konserter i...

Jubileumsvecka: Det här händer dag 029

Jubileumsvecka: Det här händer dag 029

Jubileumsveckan närmar sitt slut. Ikväll väntar veckofinal och studion gästas av Big Brother-legenden Gurkan Gasi som medverkade i programmet 2011.

Efter vårens utsålda turné – Miriam Bryant klar för Liseberg i maj

Efter vårens utsålda turné – Miriam Bryant klar för Liseberg i maj

Miriam Bryant avslutade i fredags sin hyllade vårturné med en stor final i ett fullsatt Scandinavium. På fredag släpps nya singeln Nån av oss och nu är det...

Miriam Bryant är klar för Liseberg

Nu står det klart att hon kommer till Liseberg i maj. Bara två månader efter sitt fullsatta uppträdande på Scandinavium i fredags.