Eurovision 2020 – så ser SVT:s specialsatsning ut under veckan
Text & Foto: expressen.se

Eurovision 2020 – så ser SVT:s specialsatsning ut under veckan

I stället för Eurovision Song Contest – SVT kör egen final och en Eurovisionsvecka. Här är alla tv-tider, hur du röstar och vilka som är programledare.

"Eurovision 2020 – så ser SVT:s specialsatsning ut under veckan" går att läsa i sin helhet på expressen.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Smygpremiär för Eurovision

svt.se

Björkman: Det hade kunnat gå bra på riktigt

aftonbladet.se

Så bra är The Mamas rivaler i Eurovision

expressen.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Lördag 09 Maj 2020

09 Maj 2020

Kristian Ekenberg: Kristina Lugn visade att vi alla bara är människor

Kristian Ekenberg: Kristina Lugn visade att vi alla bara är människor

Kristina Lugn var en av de första poeter som jag kände till. Om det är jag nog inte ensam, åtminstone för den stora merparten av oss som inte har växt upp i den kulturella medelklassen. Jag visste vem hon var eftersom hon var på tv och därmed skapade en...

Eurovision: Vad VAR det där?

Hade ni också bänkat er framför SVT:s Inför Eurovision för att sätta er in i årets bukett av låtar och därefter rösta fram de låtar ni gillar mest till finalen nästa torsdag? Blev ni något klokare? Nej, jag förstår det.

Kihlström ställer in

Örjan Kihlström har valt att stryka sig som kusk till kvällens V64-tävlingar i Kalmar.

Länsmuseerna längtar efter krisstöd

Länsmuseerna längtar efter krisstöd

Många av landets länsmuseer står inför brakförluster i år och nu är missnöjet stort med att ett krisstöd lyser med sin frånvaro. TT. "Det är förstås välkommet att regeringen ger kompensation till de statliga museerna. Men återigen lämnas den regionala kulturen...

Boken om Meghan kan skaka om kungahuset

Boken om Meghan kan skaka om kungahuset

Kommer det brittiska kungahuset att skakas i sina grundvalar? 11 augusti, en vecka efter hennes 39-årsdag, släpps nämligen Meghans bok.

Jag är IstanbulFörfattare som älskar Istanbul mer än sina barn

RECENSION. Malin bor tillfälligt i Istanbul, och upptäckter att hon älskar den skräniga storstaden ofattbart mycket. Tyvärr dränks Malin Isakssons autofiktion om författarskap, föräldraskap och plats i för många och till synes ovidkommande detaljer.