Lasse Berghagens gåva – från Cornelis Vreeswijk
Text & Foto: expressen.se

Lasse Berghagens gåva – från Cornelis Vreeswijk

Lasse Berghagen har skrivit 95 procent av sina låtar med en och samma gitarr. En gitarr han fick av Cornelis Vreeswijk, och som han aldrig någonsin tar ut ur sitt hem.

"Lasse Berghagens gåva – från Cornelis Vreeswijk" går att läsa i sin helhet på expressen.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Lasse Berghagens intima uppgörelse med hustrun Eva – efter alla år tillsammans: ”Väldigt viktigt”

msn.com

Stämpeln som skaver: ”Vem är snäll – en ko?”

svd.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Tisdag 09 December 2021

09 December 2021

Karl Bertil Jonssons Julafton blir långfilm – Hannes Holms version på bio nu!

Karl Bertil Jonssons Julafton blir långfilm – Hannes Holms version på bio nu!

I en intervju med MovieZine berättar Hannes Holm om hur han gick tillväga när han omvandlade den folkkära animerade julfilmen till en långfilm. Med succéer som “En man som heter Ove” och “Ted” i bagaget har Hannes Holm regisserat flera stora biosuccéer...

Bachelor”-Elvira om tiden på sjukhus: ”Jättejobbigt”

Bara dagar innan onsdagens final i ”Bachelor” låg Elvira Svensson inlagd på sjukhus med hög feber. Anledningen var troligtvis en njurbäckenbotteninflammation – men även den senaste tidens stress kring tv-programmet. – De sa på sjukhuset att stress och...

Bianca Ingrossos assistent Lovisa Worge har sagt upp sig

Lovisa Worge hamnade i hetluften förra veckan då en video för CAIA fälldes av KO. Nu är hennes namn på tapeten igen: 24-åringen har sagt upp sig från sitt jobb som assistent för Bianca Ingrosso. Foto: Instagram @lovisaworge/@biancaingrosso.

Bachelor-Simon avslöjar: Så är relationen med Elvira idag

Bachelor-Simon avslöjar: Så är relationen med Elvira idag

Elvira fick Simons sista ros i Bachelor. Men romansen mellan dem höll inte länge när de kom hem till Sverige igen. Nu avslöjar Simon vad som hände mellan dem och hur deras relation ser ut idag.

Miriam Bryant kommer till Luleå – två gånger i rad

Miriam Bryant kommer till Luleå – två gånger i rad

Artisten Miriam Bryant visar sin nya konsertfilm på Filmstaden i Luleå – sedan dyker hon upp på konsert i Kulturens hus.

Malala Yousafzai har gift sig – se de första bilderna från bröllopet här!

Malala Yousafzai har bekräftat på Instagram att hon gift sig. Aktivisten för flickors skolgång och utbildning var från början skeptisk mot äktenskap men berättar nu att hon har ändrat sig. Foto: Instagram @malinfezehai. Den tidigare nobelpristagaren...