Mark Levengood: Vi måste lösa upp knuten av handlingsförlamning
Text & Foto: dn.se

Mark Levengood: Vi måste lösa upp knuten av handlingsförlamning

Mark Levengood programleder SVT:s ”En kväll tillsammans”, där artister uppträder och Radiohjälpen samlar in pengar till dem som drabbats av coronakrisen.

"Mark Levengood: Vi måste lösa upp knuten av handlingsförlamning" går att läsa i sin helhet på dn.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

The Ark uppträder i SVT:s ”En kväll tillsammans”

vxonews.se

The Ark och Seinabo Sey spelar live i SVT:s Coronagala

svt.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Torsdag 09 April 2020

09 April 2020

Tigersuccé får uppföljare

Tigersuccé får uppföljare

Den omdiskuterade och omåttligt populära dokumentärserien ”Tiger king”, etta på Netflix-topplistan i Sverige, får ett uppföljande avsnitt med titeln ”Tiger king and I”, skriver Netflix på Twitter. Avsnittet, där tittarna får veta hur det gick för seriens excentriska...

Recension: "Tales from the Loop" – Amazon Prime

Serien baserade på svensken Simon Stålenhags "Ur varselklotet" är otypiskt långsam för att vara en sci-serie. Men resultatet blir långtråkigt. I småstaden Merced.

Jonas fångade yrvaken björn på film

Skogsentreprenören Jonas Lindström skulle precis rapportera in dagens skörd efter att ha avverkat skog i trakterna runt Svabensverk norr om Enviken. Då såg han något som rörde sig i ögonvrån.

Bob Dylan äntligen singeletta

Bob Dylan äntligen singeletta

Det tog 58 år efter debuten. Men nu vet Bob Dylan hur det känns att ha en singeletta på Billboardlistan. Med sin nära 17 minuter långa ”Murder most foul” toppar Dylan det som Billboard kallar Rock digital song sales chart – musikerns första etta på någon av...

Sommarkonserterna på Ribbingsnäs flyttas

Sommarkonserterna på Ribbingsnäs flyttas

Nu står det klart att även de populära sommarkonserterna på Ribbingsnäs flyttas. Planerade datum var 11 till 13 juni. – Allt pekar på att läget förblir osäkert ett tag till. Därför har vi nu bestämt oss för att flytta konserterna till början av augusti, säger arrangören...

Håll dig uppdaterad med HP:s app

Läsare som inte vill missa viktiga nyheter kan få notiser direkt i telefonen och surfplattan. Här är en enkel guide till hur du får tillgång till notiserna i.