Svensktoppen: Victor Leksell behåller förstaplatsen
Text & Foto: corren.se

Svensktoppen: Victor Leksell behåller förstaplatsen

I veckans Svensktoppen är det oförändrat bland topplaceringarna – där Victor Leksell, Darin och Miss Li ligger kvar. Miss Li är även veckans klättrare med långköraren ”Lev nu dö sen”, som klättrar fyra steg till nummer sex.

"Svensktoppen: Victor Leksell behåller förstaplatsen" går att läsa i sin helhet på corren.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Underhållning: Nyhetsdygnet Lördag 08 Augusti 2020

08 Augusti 2020

Kjell Höglund årets Cornelisstipendiat

Kjell Höglund årets Cornelisstipendiat

Det blir sångaren, författaren och låtskrivaren Kjell Höglund som tar emot årets Cornelis Vreeswijk-stipendium, skriver Expressen.

Svenska Miriam Haley fällde Harvey Weinstein

Miriam Haley blev våldtagen av Harvey Weinstein. I ”Sommar i P1” berättar den svenska producenten om rättegången mot filmmogulen. – När jag fick beskedet sätter jag mig ner och börjar gråta, säger hon i programmet.

Beyoncé-producent misstänkt för våldtäkt

Musikproducenten Detail, har gripits i Los Angeles, misstänkt för att ha våldtagit fem kvinnor och begått sexuella övergrepp mot en sjätte. Arkivbild. Foto: Paul A. Hebert/AP/TT. Kultur och nöje. Kultur och nöje. DELA PÅ FACEBOOK DELA PÅ TWITTER.

Tyga uppmanas ställa in konsert i Belarus

Tyga uppmanas ställa in konsert i Belarus

Den amerikanske rapparen Tyga har av människorättsorganisationen Human Rights Foundation uppmanats att hoppa av en konsert i Minsk i Belarus (Vitryssland).

Här ska världens första filmfestival på vatten hållas

Här ska världens första filmfestival på vatten hållas

Medan många andra evenemang ställs in i sommar, så ställer Filmfestivalen i Karlskrona om. Deras corona-lösning blir en festival på vatten, vilken också blir världsunik. Fiskhamnen på Saltö kommer i slutet av augusti bli en biograf, där besökarna kommer se...

Här kommer en ny titt på Nolans nya film Tenet

Biosugna besökare kommer ju som bekant få se Tenet på vita duken från och med den 26 augusti och snart får även kineserna ta del av Nolans science fiction-thriller på biografer, nu när filmen får kinesisk premiär tidigt i september. Till sin glädje skickade...