Mads Mikkelsen: Indiana Jones 5-manuset är perfekt
Text & Foto: gamereactor.se

Mads Mikkelsen: Indiana Jones 5-manuset är perfekt

Vi vet sedan en tid tillbaka att stjärnan Mads Mikkelsen skulle medverka i den femte Indiana Jones-filmen, men vi vet desto mindre om vad den faktis...

"Mads Mikkelsen: Indiana Jones 5-manuset är perfekt" går att läsa i sin helhet på gamereactor.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Underhållning: Nyhetsdygnet Fredag 07 Maj 2021

07 Maj 2021

Hon fick lämna "Lets dance"

Hon fick lämna "Lets dance"

Nu är det slutdansat för Kristina ”Keyyo” Petrushina. Tillsammans med danspartnern Hugo Gustafsson drog komikern och youtubaren det kortaste strået i lördagen program. Paret blir det sista att göra sorti före finalen nästa lördag.

"Korpen" fick flyga ut ur "Masked singer"

Juryn gissade på Mikkey Dee, Lennart Jähkel och Thomas Ravelli. Bara Pernilla Wahlgren lyckades lista ut att det var Robert Wells som dolde sig inuti korpens steampunkinspirerade dräkt.

Kristina Sandberg om cancern och ”En ensam plats”

Med romantrilogin om hemmafrun Maj blev Kristina Sandberg folkkär. Men när hon stod på toppen rasade plötsligt tillvaron.

Variationsrikt och storskaligt på Wanås

Variationsrikt och storskaligt på Wanås

Norra Skåne är lokaltidning med huvudkontor i Hässleholm. Det är en komplett nyhetstjänst som levererar lokala nyheter, sport samt kultur och nöje från Hässleholm, Osby, Östra Göinge, Kristianstad och övriga Skåne. NSK erbjuder senaste nytt, inrikes,...

80 miljoner Spotify-följare - nu sponsrar popstjärnan klassisk klubb

80 miljoner Spotify-följare - nu sponsrar popstjärnan klassisk klubb

Popstjärnan Ed Sheeran, med 80 miljoner Spotify-följare, går in som tröjsponsor i anrika Ipswich Town.- Fotbollsklubben är en stor del av det lokala samhället och detta är mitt sätt att visa mitt stöd, säger Sheeran på klubbens officiella hemsida.

Molly Sandén gör introvert klubbpop med hjärtat i handen

Molly Sanden tillhör toppskiktet av en ny generation popstjärnor men uppehåller sig ändå ibland onödigt vid det förgångna, skriver Alexandra Sundqvist.