Filmrecension: Betraktar tillvaron med humor
Text & Foto: ystadsallehanda.se

Filmrecension: Betraktar tillvaron med humor

I den nya filmen ”It must be heaven” har filmaren Elia Suleiman huvudrollen som sig själv. Hur stora likheterna är mellan den man vi ser på filmduken och verklighetens filmskapare är oklart. Men skildringen av hur han storögd och i princip stum reser över...

"Filmrecension: Betraktar tillvaron med humor" går att läsa i sin helhet på ystadsallehanda.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Underhållning: Nyhetsdygnet Torsdag 07 Maj 2020

07 Maj 2020

Björkman: Det hade kunnat gå bra på riktigt

Björkman: Det hade kunnat gå bra på riktigt

EUROVISION SONG CONTEST Eurovision Song Contest Vi får aldrig reda på hur The Mamas "Move" hade klarat sig i Eurovision Song Contest.Men i SVT:s "låtsaseurovision" får svenskarna åtminstone utse sin europeiska favorit.

Här vinner HIF-backen en kvarts miljon på triss

Adam Eriksson, 29, fick trisslotten i Alla hjärtans dag-present av sin mamma. Det tog honom till TV4:s morgonstudio under torsdagen där han, via Skype, fick en trisslott skrapad. Redan prenumerant? Logga in. Läs vidare med Premium. 0 kr. första 2 mån.

Så röstar du i Big Brothers veckofinal måndag 11 maj 2020

Superhjälteveckan är över och ikväll är det veckofinal! Tre av deltagarna hänger löst och en kommer tvingas att lämna Big Brother Sverige.

Flincks krav på SVT: Vill sjunga allsång på Skansen

Flincks krav på SVT: Vill sjunga allsång på Skansen

Efter att han diskats från Melodifestivalen vill Thorsten Flinck att SVT låter honom framföra ”Miraklernas tid” i ”Allsång på Skansen” i sommar.

Teatern tar strupgrepp på äldrevårdens kris

Teatern tar strupgrepp på äldrevårdens kris

Vem ska vårda oss när vi blir gamla? Teater Tribunalens poddteater tar upp ett brännhett ämne i coronapandemins spår: äldrevården och vår syn på vilka jobb som är viktiga att satsa på.

MidsommarnattsdrömmarKommer att bli en av Ohlssons mest älskade romaner

RECENSION. En kompisgäng möts under midsommarhelgen 1988, 2003 och 2018. Upplägget i ”Midsommarnattsdrömmar” är lyckat och berättar effektivt om människors uppgång och fall. Bengt Ohlsson är en författare som hittat sin stil efter att ha finslipat...