Skulle rita orienteringskartor utanför Alingsås – hittade bronsåldersskatt
Text & Foto: svt.se

Skulle rita orienteringskartor utanför Alingsås – hittade bronsåldersskatt

Orienteraren och kartritaren Tomas Olsson befann sig i ett svårtillgängligt område i skogen söder om Alingsås när han stötte på något som såg ut som en hög skräp. Det visade sig vara bronsålderssmycken av unikt vetenskapligt värde. Nu har...

"Skulle rita orienteringskartor utanför Alingsås – hittade bronsåldersskatt" går att läsa i sin helhet på svt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Ovärderliga” skatten har fått en prislapp

dn.se

Sport: Nyhetsdygnet Onsdag 07 Juli 2021

07 Juli 2021

Babblarna” får rätt i varumärkestvist mot ”Daddlarna”

Babblarna” får rätt i varumärkestvist mot ”Daddlarna”

Förlaget bakom barnsuccén ”Babblarna” får rätt i en varumärkestvist mot det nya företaget ”Daddlarna”, rapporterar Resumé.

Bude OnePlus Nord 2 k dispozícii v zelenej a modrej farbe?

OnePlus kommer hålla ett event den 22 juli där tillverkaren kommer visa upp nya Nord 2. Nu har företaget satt ut en ny bild som visar att den här enheten kan bli tillgänglig i två kulörer. Det ser nämligen ut som att den här modellen kommer bli tillgänglig i blått...

Dj-stjärnan Alesso satsar hälsosamt

Han drömde tidigt om att bli en stor artist inom elektronisk dansmusik. I dag är Alessandro Lindblad en gigant i sin genre.

"Rhapsody in rock" tillbaka på Dalhalla

"Rhapsody in rock" tillbaka på Dalhalla

Den rockande pianisten och orkesterledaren Robert Wells meddelar att hans ambulerande musikfest "Rhapsody in rock" är tillbaka på Dalhalla i sommar.

Molly Nutley: Jag kommer inte byta namn

Molly Nutley: Jag kommer inte byta namn

Molly Nutley gick i sina kända filmföräldrars fotspår och blev skådespelare. Till hösten regidebuterar hon också med "Håll andan" – en serie som vill ta ungdomens första svåra känslor på blodigt allvar.

Laila Bagges tuffa period

Laila Bagge öppnar upp på Instagram om hennes tuffa period, och att inspelningen av "Svenska powerkvinnor" tagit mycket tid och energi.