Sigrid Bernson : "Därför är jag inte med i årets Lets Dance"
Text & Foto: nyheter24.se

Sigrid Bernson : "Därför är jag inte med i årets Lets Dance"

Det har länge spekulerats kring Sigrid Bernsons frånvaro från sociala medier samt hur det kommer sig att hon för första året på länge inte kommer att medverka i tittarsuccén Lets Dance. Nu svarar hon.

"Sigrid Bernson : "Därför är jag inte med i årets Lets Dance"" går att läsa i sin helhet på nyheter24.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Sigrids förklaring om ”Lets dance” – uteblir från tävlingen

expressen.se

Sigrid Bernsons ord om sin medverkan i ”Lets dance”

aftonbladet.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Torsdag 05 Mars 2020

05 Mars 2020

Ingens stora favorit vinner årets Melodifestival

Ingens stora favorit vinner årets Melodifestival

Dags att kora vinnaren av Melodifestivalen 2020. För att segra ska både tv-tittare och internationella kritiker göra tumme upp. Ett av bidragen går hem hos båda – men är kanske ingens egentliga favorit.

Näringslivet minglade när anrika saluhallen öppnade på nytt

Efter fyra års renovering öppnade Östermalmshallen på nytt med pompa och står. ”Vi är oerhört peppade och glada att få komma hem, säger Ulf Elmqvist, ordförande i Östermalmshallens företagarförening och vd för fiskhandlaren Lisa Elmqvist.

Jonas Gardell: "De mest älskade varelserna är hatade i Karlstad"

Jonas Gardell möter upp med en tekopp och en skrovlig röst. Gårdagskvällens premiär beskriver han som fantastisk.

Festivalen South by Southwest ställs in efter coronalarm

Festivalen South by Southwest ställs in efter coronalarm

Den amerikanska konst-, teknik- och mediefestivalen South by Southwest (SXSW) ställs in efter att borgmästaren Steve Adler i Austin, Texas utlyst lokalt katastrofläge till följd av spridningen av coronaviruset.

SVT: Inget problem med röstningen

SVT: Inget problem med röstningen

Efter finalen i Melodifestivalen tog SVT kontakt med Österrike, ett av länderna i den internationella jurygruppen, för att dubbelkolla röstningsresultatet, skriver Aftonbladet. I ett sms till tidningen bekräftar tävlingsproducenten Karin Gunnarsson att kollen...

Femåriga Lyvån med i världsrekordförsök

De flesta av oss kan två decimaler i Arkimedes konstant, mer känd som Pi, men femåriga Lyvån Lidén kan betydligt fler. Såpass många att hon snart deltar i ett världsrekordförsök.