"Vi ska vara en kompis genom sommaren"
Text & Foto: unt.se

"Vi ska vara en kompis genom sommaren"

Kompisandan står i fokus när "Sommarlov" är tillbaka i rutan. Årets säsong bjuder på en hel del kära återseenden, men publiken måste stanna hemma. –Det blir en härlig kavalkad av allt möjligt precis som vanligt, säger programledaren Malin Olsson.

""Vi ska vara en kompis genom sommaren"" går att läsa i sin helhet på unt.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Räkna får är dagens #ttelaläsarbild

ttela.se

Underhållning: Nyhetsdygnet Fredag 05 Juni 2020

05 Juni 2020

Bilden på Daniel väckte debatt – nu berättar hovet sanningen!

Bilden på Daniel väckte debatt – nu berättar hovet sanningen!

Kronprinsessan Victoria delade med sig av en ny fin familjebild på nationaldagen. Men bilden väckte en fråga – om prins Daniel!

19.25: Örebros nationaldag med Mia Parnevik i spetsen Se sändningen här på NA

Örebro kommun valde i år att fira nationaldagen på ett annorlunda sätt. Mia Parnevik kommer att leda oss genom kvällen och det sker i en film, med olika kulturinslag från dagen och många andra överraskningar. Annons. Filmen går att se i spelaren från...

Demonstrationen kan få konsekvenser i sommar

Tusentals människor samlades på Sergels Torg i Stockholm för en demonstration, trots att som mest 50 personer får samlas på grund av coronapandemin. – Konsekvensen av de här sammanslutningarna kanske vi ser lagom till midsommar, säger Per Follin...

Recension: Jireel - "Sex Känslor"

Recension: Jireel - "Sex Känslor"

Skivrecension Som 18-åring dundrade Jireel in på topplistorna med debutalbumet "18". Sedan dess har han hunnit bli 20 och avslöjade nyligen att en platta med samma namn skrotades i januari. Istället släpper han nu "Sex Känslor", som likväl klingar som...

Hon blir den första Lennart Hellsing-stipendiaten

Hon blir den första Lennart Hellsing-stipendiaten

Illustratören Nathalie Ruejas Jonson tilldelas det nyinstiftade Lennart Hellsing-stipendiet på 100 000 kronor. Stipendiet delas ut för första gången den 5 juni och går till bilderboksskapare som verkar i Hellsings anda.

Nicole Falciani om uppbrottet från Saade: "Som om ingenting har hänt"

Det var för ett par veckor sedan som Nicole Falciani skrev ut på sin Instagram att hon och Erik Saade gått skilda vägar. Nu uppdaterar hon sina följare om sitt mående.