Gävleborgskonstnärer bearbetar corona
Text & Foto: nsd.se

Gävleborgskonstnärer bearbetar corona

"Badkarsbalett", nykomponerad operasång samt skulpturer utan materialinköp. I Gävleborgs län ska 39 kulturskapare från olika konstformer göra nya verk med avstamp i coronakrisen.

"Gävleborgskonstnärer bearbetar corona" går att läsa i sin helhet på nsd.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Underhållning: Nyhetsdygnet Måndag 04 Maj 2020

04 Maj 2020

Leif GW Persson om Madeleine McCanns försvinnande: ”Har en egen uppfattning…”

Leif GW Persson om Madeleine McCanns försvinnande: ”Har en egen uppfattning…”

Den 3 maj 2007 försvann Madeleine MacCann från sin familj på semester i Portugal. Då var hon bara tre år. Sedan den dagen är hon spårlöst försvunnen. Men Leif GW Persson har en teori om vad som har hänt. Brittiska Madeleine McCann var på semester...

Tommy Körberg uppges klar för ”Så mycket bättre”

Tommy Körberg är klar för kommande säsongen av ”Så mycket bättre”, skriver Aftonbladet. Sångaren och skådespelaren kommer därmed synas på Gotland tillsammans med artister som Plura Jonsson och Benjamin Ingrosso.

Kaos bland Gunilla Perssons fans efter bilden på dottern Erika

Gunilla Persson publicerade nyligen en bild på sin 17-åriga dotter Erika på sin Instagram. Det hon inte visste var att bilden skulle skapa kaos bland hennes följare.

Taika Waititi ska göra Star Wars-film Officiellt nu

Taika Waititi ska göra Star Wars-film Officiellt nu

Tidigare i år började det pratas om att Disney och Lucasfilms ville ge Taika Waititi chansen att berätta en saga i en galax långt, långt borta. Och nu verkar det hela vara officiellt. Taika Waititi kommer få regissera och vara medförfattare tillsamma...

Ny ”Twilight”-bok släpps – 12 år efter världssuccén

Ny ”Twilight”-bok släpps – 12 år efter världssuccén

12 år efter den senaste boken om Bella Swan och Edward Cullen kommer Stephenie Meyer ut med en ny bok i ”Twilight”-serien. ”Midnight sun” släpps i sommar, och kommer berätta kärlekshistorien från Edward Cullens perspektiv, skriver CNN. Boken var...

Houellebecq: Världen blir samma men sämre

Den kontroversielle franske författaren Michel Houellebecq har uttalat sig om en värld bortom pandemins grepp. Prognosen: Den kommer vara likadan – fast sämre.