Gina Dirawi släpper debutalbum
Text & Foto: dn.se

Gina Dirawi släpper debutalbum

Gina Dirawi släpper två singlar från det kommande debutalbumet ”Meet me in Jannah”. Låtarna hörs även i nya serien ”Young royals”

"Gina Dirawi släpper debutalbum" går att läsa i sin helhet på dn.se. Du kan läsa vad andra skriver om samma ämne på någon av nedan nyhetssajter.

Underhållning: Nyhetsdygnet Torsdag 01 Juli 2021

01 Juli 2021

James Franco betalar 19 miljoner i förlikning

James Franco betalar 19 miljoner i förlikning

Skådespelaren James Franco har gått med på att betala 2,2 miljoner dollar, eller nära 19 miljoner kronor, i ett förlikningsmål gällande sexuella trakasserier.

Hollywood splittrat om Bill Cosby: ”Äntligen” – ”Han är fortfarande ond”

Beskedet att Pennsylvanias högsta domstol upphäver sexbrottsdomen mot Bill Cosby väcker blandade reaktioner. Under onsdagskvällen kom beskedet att den 83-årige komikern nu släppts på fri fot. Phylicia Rashad, som under åtta säsonger spelade hustru...

Första orden från Harry om Lilibet: ”Väldigt glad”

Med egna ord talade prins Harry, 36, för fösta gången om nyfödda dottern Lilibet i ett publikt sammanhang. Prinsen gjorde det med artisten Ed Sheeran på en gala i London för svårt sjuka barn, skriver Daily Mail. – Ser ut att vara väldigt glad, säger prins Harry...

Stödnummer för vaccinationsbokning öppnar i Kronoberg

Stödnummer för vaccinationsbokning öppnar i Kronoberg

För att göra det lättare för alla att boka tid för vaccinering mot covid-19 öppnas nu en speciell telefonlinje i Region Kronoberg. Det kan handla om personer som inte har de digitala möjligheterna att boka en tid eller som har svårigheter med språket.

Recensioner: Ingen kommer köra av vägen i häpnad

Recensioner: Ingen kommer köra av vägen i häpnad

Författaren och journalisten Ingrid Carlberg satsar på en ”trygg, rekorderlig, folkbildande” ton i sitt Sommar i P1. Men det är ingen lyssnare som kommer att ”köra av vägen i häpnad” av något som sägs. Det skriver Borås Tidnings Lena Kvist i en recension.

Folkkära sommarvikarier tar över Karlavagnen i P4

Skådespelaren och regissören Helena Bergström, journalisten Janne Josefsson och matinspiratören Zeina Mourtada är några av de folkkära personer som vikarierar ...