Top Gun: MaverickTom Cruise sluter cirkeln i ”Top Gun: Maverick”

Top Gun: MaverickTom Cruise sluter cirkeln i ”Top Gun: Maverick”

RECENSION. 1986 skrek biopubliken redan när Tom Cruises namn syntes i förtexterna av ”Top Gun”. För att ha utbyte av uppföljaren måste man nog ha en intensiv relation till ettan eller tycka flygscener är det bästa som finns.

Aerosmith ställer in spelningar – Steven Tyler har fått återfall

Aerosmiths sångare Steven Tyler, 74, har i många år kämpat med sitt missbruk. Nu meddelar bandet att de tvingas ställa in sommarens konserter eftersom Tyler är inlagd på behandlingshem. ”Efter en fotoperation han gjorde...

Rumänien hotar lämna Eurovision efter röstskandal

Rumänien överväger att dra sig ur Eurovision Song Contest, skriver Aftonbladet. Hotet är det senaste draget i efterspelet till det påstådda röstfusket i musiktävlingen. Det rumänska public service-bolaget TVR anklagar arrangören EBU för dubbelmoral.

Eric Saade vann

Eric Saade vann

Från början var det tio par som var med i tävlingen Lets dance. Tävlingen har varit på lördagar i TV4 i tio veckor. Tittarna och juryn har röstat om vilka som är bäst. I lördags var det final. Då var det bara två par kvar. Eric Saade dansade

Barhäng och klimatkris – så blir årets Bokmässan

Barhäng och klimatkris – så blir årets Bokmässan

– Vi har aldrig gjort något liknande under Bokmässan. Det är mörkt och murrigt, det är klubbprogram, musiktema, barer och öppna scener, säger Frida Edman, mässansvarig. Musikjournalisten Fredrik Strage har bland annat...

Spring Street Band tolkar Bruce i Varberg redan i år

Ett år inna Springsteen är på Ullevi i Göteborg 24 och 26 juni 2023 hyllas han av Spring Street Band under Rock The Night i Södra fästningshörnan 16 juli 2022.

Marvel släpper efterlängtad trailer för “Thor: Love and Thunder”

I klippet får vi se en glimt av Natalie Portmans återkomst som Jane Foster och hur maktdynamiken mellan henne och Thor (Chris Hemsworth) hanteras. Men främst får vi också se Marvel-nykomlingarna Christian Bale som huvudskurken Gorr the God Butcher och...

Diane Warren om att sjunga powerballader: ”Jag älskar dramatik”

Diane Warren om att sjunga powerballader: ”Jag älskar dramatik”

Den amerikanska sångerskan Diane Warren är superballad-drottningen med hundratals hits i sin sångkatalog. Nu är hon i Stockholm för att ta emot 2020 års Polarpris.

"Iggy Pop är grunden till allt jag sysslar med i dag"

"Iggy Pop är grunden till allt jag sysslar med i dag"

Maja Ivarsson, sångerska i The Sounds, ska framträda på Polarprisgalan och hylla årets pristagare Iggy Pop.För Åhusbördiga Maja känns det som en stor ära."Han ...

Nya Abba-bilderna får fans över hela världen att häpna: ”Det här skakade mig”

Tre dagar kvar till premiär.Då reagerar Abba-fans över hela världen starkt – efter nya smygtitten på omtalade avatar-showen i London.– Vi är pionjärer inom det här fältet, säger Björn Ulvaeus till CNBC. Abba är högaktuella .

Trailer till Netflix Ryan Gosling-film The Gray Man

Ryan Goslings nya film The Gray Man är en av Netflix största satsningar hittills och handlar om en CIA-agent som blir jagad av sin före detta arbetsgivare.

Storfavoriten Peter Szabo åker ur Robinson

Storfavoriten Peter Szabo åker ur Robinson

Storfavoriten höll inte hela vägen. Peter Szabo tvingas lämna Robinson bara dagar innan finalen – på grund av ett pussel.

"Stranger things" säsong fyra får fin kritik

"Stranger things" säsong fyra får fin kritik

Gaten Matarazzo, Maya Hawke, Sadie Sink och Joe Keery är tillbaka i "Stranger things" säsong fyra. Pressbild. Fredag 27...

Så lever Bonde söker fru-Ellinor efter uppbrottet från Filip

Ellinor Eke-Göransson och Filip Nilsson från Bonde söker fru 2021 har gjort slut. Här kan du läsa mer om Ellinors liv idag!

Ny trailer till "Elvis" med Tom Hanks

Warner Bros. har släppt en ny trailer till kommande filmen Elvis om Kungen av Rock n Rolls uppgång och fall. I den ser vi också Tom Hanks.

Pernilla Wahlgren erkänner: Ritningarna på nya villan stämmer inte

Pernilla Wahlgren erkänner: Ritningarna på nya villan stämmer inte

Snart är det dags för Pernilla Wahlgren att flytta in i sin nya lyxvilla på Lidingö –men det kommer inte se ut som följarna trott. Läs här!

Soraya Lavasanis frånvaro i ”Nyhetsmorgon”

Soraya Lavasanis frånvaro i ”Nyhetsmorgon”

Påpassliga TV4-tittare har noterat att Soraya Lavasani missat ”Nyhetsmorgon” två dagar i rad. Nu bekräftar programledaren att hon blivit magsjuk. – Jag började kräkas här under natten till i måndags, så det var ett rent avhopp, säger Soraya Lavasani.

Kirsten Thorup skriver starkt om nazismens ohyggligheter

Thomas Almqvist har läst danska Kirstens Thorups nyutkomna roman ”Intill vanvett, intill döden”.

Lykke Li släpper album och åker på turné

Lykke Li släpper albumet EYEYE om en livstid av romantisk besatthet och kvinnliga fantasier. Läs mer och lyssna här.

Rita Moreno spelar Vin Diesels mormor i "Fast X"

Rita Moreno spelar Vin Diesels mormor i "Fast X"

I den tionde "Fast & Furious"-filmen kommer publiken få bekanta sig med nya delar av Dominic Torettos släktträd.

Tom Cruises 13 bästa filmroller

Tom Cruises 13 bästa filmroller

Få filmstjärnor är så ikoniska och framgångsrika som Tom Cruise. Nu återvänder han som en av sina kändaste roller, Maverick i uppföljaren till ”Top Gun”. Vi tar en titt på hans främsta rollprestationer.

Ulf Lundells beslut – därför har han sagt upp kontakten med dottern Sanna: ”Inget annat att göra”

Folkkära artisten Ulf Lundell har fått nog. Efter att dottern Sanna uttalat sig om hans relation med yngre kärleken, berättar nu stjärnan att han sagt upp all kontakt. ”Det finns faktiskt inget annat att göra”, ... Artikeln Ulf Lundells beslut – därför...

Aron Andersons drama med Marie Mandelmann – som tittarna inte fick se i Lets dance

Aron Anderson och Marie Mandelmann gick långt i 2022 års upplaga av Lets dance. Inför finalsändningen laddade de upp på ett speciellt sätt...

Jill Johnson räknar med känslosam återkomst i Luleå • "

Jill Johnson räknar med känslosam återkomst i Luleå • "

Sångaren Jill Johnson har besökt Luleå många gånger, men hon tror att söndagens konsert i Kulturens hus kan bli den mest känslosamma. Anledningen är hennes 17-åriga dotter.

Ny president korad - i Jämtland

Ny president korad - i Jämtland

Nu står det klart att ingen mindre än Eva Röse blir republiken Jämtlands nya president. Med Parlamentet i bagaget kan det inte gå annat än rätt.