Venezuela

Polisen i dödligt krig mot gängen i Caracas

Polisen i dödligt krig mot gängen i Caracas

Strider mellan kriminella gäng och polis uppges ha krävt tiotals liv i fattiga områden i Venezuelas huvudstad Caracas. Boende liknar situationen vid ett krigstillstånd.

Colombia - Venezuela, 17/6: Speltips & stream

Venezuela fortsätter att vara hårt Covid-19 drabbat och tävlar därför mot alla odds mot Colombia i Copa America. Mötet väntas bli en parkpromenad för Colombia.

Smakstart för Brasilien i premiären av Copa America

Precis som EM var Copa America tänkt att spelas 2020, men fick flyttas på grund av spridningen av coronaviruset. Men även år 2021 har viruset orsakat problem kring turneringen, då den till slut fick flyttas till Brasilien då de ursprungliga värdnationerna...

Maduro: Redo för samtal med Guadio

Maduro: Redo för samtal med Guadio

Venezuelas president Nicolas Maduro säger i ett tv-sänt tal att han är redo för samtal med oppositionsledaren Juan Guaido, efter norsk medling.

Brasilien fortsätter övertyga - vann rivalmötet

Brasilien fortsätter övertyga - vann rivalmötet

De femfaldiga världsmästarna är det enda laget med full pott i det sydamerikanska VM-kvalet. Annons. Den fjärde omgången av det sydamerikanska VM-kvalet spelades natten mot onsdagen och det skulle bli en skrällfylld sådan. Colombia, Chile och...

Fartyg med iranskt bränsle förs till USA

En amerikansk regeringskälla uppger att fartygen har ändrat kurs efter samtal mellan USA och fartygsägarna. USA har väckt talan för att beslagta bensinen ombord de fyra oljetankrarna, för att pressa både Venezuela och Iran. USA:s millitär uppgav på...

Oppositionsledaren kan få rätt om Venezuelas guld

Storbritannien har otvetydigt erkänt oppositionsledaren Juan Guaidó som Venezuelas rättmätige president, konstaterar en domstol i London enligt PA Media.

Pompeo anklagar FN-råd för hyckleri: ”Nytt lågvattenmärke”

Pompeo anklagar FN-råd för hyckleri: ”Nytt lågvattenmärke”

USA:s utrikesminister Mike Pompe anklagar FN:s råd för mänskliga rättigheter för hyckleri. Rådet har antagit en resolution som fördömer rasism och polisbrutalitet.

Miljardbråket: Venezuelas ledare slåss om guldet i England

Miljardbråket: Venezuelas ledare slåss om guldet i England

Vem är Venezuelas legitime ledare: Nicolás Maduro eller Juan Guaidó? Frågan ställs av brittiska centralbanken Bank of England och svaret kommer avgöra vem som får lägga vantarna på tio miljarder kronor i guld.

Pompeo anklagar FN-råd för hyckleri

USA:s utrikesminister Mike Pompe anklagar FN:s råd för mänskliga rättigheter för hyckleri. Rådet har antagit en resolution som fördömer rasism och polisbrutalitet. USA • 20 juni 2020 17:19. USA:s utrikesminister Mike Pompeo. Arkivbild. Foto: Pablo Martinez...