TV3

Efterlyst-vändningen vi minns – brottslingen kliver in i studion

Efterlyst-vändningen vi minns – brottslingen kliver in i studion

I mars 2020 klev Oscar Wärdig, 22, in i "Efterlyst"-studion och överlämnade sig själv till polisen och berätta för Hasse Aro om varför.

Katastrofen som fick Anna Skipper att försvinna helt: "Utnyttjad – det är fruktansvärt"

Anna Skipper var en av Sveriges mest omtalade tv-profiler under några brinnande år. Mellan 2005 och 2012 var hon programledare för succéprogrammet "Du är vad du äter", som först sändes på TV3 och sedan TV4+.

Paret tvingades sälja kolonistugan – så lever de efter Lyxfällan

När Lyxfällan besökte Mirjam och Jonas var läget akut. Med varsin löneutmätning och ärenden hos inkasso var framtiden oviss – men efter sin medverkan har de lyckats få rätsida på ekonomin. – Klart att det var en utsatthet, säger Jonas till Nyheter24.

Förklaringen bakom Läckbergs och Bagges mångmiljonsuccé

Förklaringen bakom Läckbergs och Bagges mångmiljonsuccé

Entreprenörerna och powerkvinnorna Camilla Läckberg och Laila Bagge har båda dragit in mycket pengar under karriären.

Parets akuta ekonomiska situation sätter äktenskapet på spel

Parets akuta ekonomiska situation sätter äktenskapet på spel

På ytan ser allt bra ut hos det paret Sandra och Pierre, men bakom den gömmer sig enorma skuldberg. När Lyxfällan knackar på är situationen akut.

Alla trodde vi hade pengar – vi levde som det var sant”

Dåliga affärer och ett hysteriskt shoppande var på väg att stjälpa tillvaron för småbarnsföräldrarna Sabrina, 27, och Abdullah, 33.

De tjänade bra – spelandet drev dem mot ruinens brant

Trebarnsföräldrarna Selmin, 42, och Amela, 41, satt fast i ett destruktivt beteende. Han spelade och hon shoppade på nätet för jättesummor. Trots bra inkomster vinglade de på ruinens brant. – Man var konstant orolig, berättar Selmin.

RECENSION: Svenska powerkvinnor

RECENSION: Svenska powerkvinnor

Vad är det egentligen som definierar en powerkvinna? Det framgick inte tydligt i det första avsnittet, men det kanske kommer senare!

NENT Group namnger Nobel-dokumentär The Prize of Silence som nästa Viaplay Original

NENT Group namnger Nobel-dokumentär The Prize of Silence som nästa Viaplay Original

Engelsk- och svenskspråkig serie utforskar den sexuella övergreppskandalen som ledde till.

Paradise Hotel 2021 läggs ner – programmet görs om

Efter anklagelser om övergrepp kastas en hel säsong av “Paradise hotel” i papperskorgen och hela formatet får sig en makeover. Nu vill programmet modernisera och förnya sig. Foto: Instagram @paradisehotelse. Efter skandalen i våras, där två kvinnliga...

Amanda promenerade hunden – misshandlades av gäng

Amanda, 27, misshandlades brutalt när hon var på hundpromenad. Sedan lämnas hon avsvimmad med flera skador i ansiktet. – Att bara lämna någon sådär. Det är så fruktansvärt känslokallt, säger Amandas bror Lars till Efterlyst.

Parets jobbiga rekord – 265 skulder som gått till inkasso

Parets jobbiga rekord – 265 skulder som gått till inkasso

Paret Sara, 41, och Willy, 44, slog Lyxfällanrekord i obetalda skulder som gått till inkasso – 265 stycken. Kronofogden hotade med utmätning och situationen tärde hårt på familjen. – Vi låg vakna om nätterna och grubblade, berättar Sara.

Rosa mannen tillbaka på Youtube

Rosa mannen tillbaka på Youtube

Youtubekontot Rosa mannen, som publicerar gamla nostalgiska tv-klipp, är tillbaka. För två veckor sedan stängdes kontot ner efter att mediebolaget Nordic entertainment group, Nent, anmält kanalen för brott mot upphovsrättsregler. ”Det återuppstod bara, helt...

Peter Jihde utforskar nya gränser – i Sverige

Norra Skåne är lokaltidning med huvudkontor i Hässleholm. Det är en komplett nyhetstjänst som levererar lokala nyheter, sport samt kultur och nöje från Hässleholm, Osby, Östra Göinge, Kristianstad och övriga Skåne. NSK erbjuder senaste nytt, inrikes,...

Mats lurade döden – snart syns han i TV3-dokumentär

Diabetessjuke Mats Ekström från Eskilstuna drabbades av covid-19 och spenderade 25 dagar i respirator svävandes mellan liv och död. Nu medverkar han i en dokumentär med Peter Jihde som ersätter den inställda Diabetesgalan.

Göran Lindbergs okända barndom i Stockholm

Göran Lindbergs okända barndom i Stockholm

Polischefen Göran Lindberg, 74, reste land och rike runt och föreläste om jämställdhet och mäns våld mot kvinnor – samtidigt förnedrade och våldtog han flickor under sadistiska former. Svaret på gåtan om den dubbla personligheten kan finnas i ”Kapten...

"Lailaland" tillbaka med ny säsong

"Lailaland" tillbaka med ny säsong

Realityserien "Lailaland" är tillbaka i rutan den 14 maj på Viaplay och Viafree (19 maj i TV3). Vad har hänt i Laila Bagges liv, kanske någon frågar sig? Svar följer. "Nu har det gått flera månader sedan sist och det har hänt otroligt mycket i mitt och min familjs...

Paradise Hotel-deltagarnas hemliga kontrakt

De som deltar i Paradise Hotel får betald semester med lön på ungefär 35 000 kronor mot att filmas. Kontrakten de måste skriva under är hemliga men Aftonbladet avslöjar detaljer deltagarna måste skriva under på.

Paradise Hoteldeltagarens hårda kritik mot TV3: Ångrar delvis att jag ställde upp

Kärlek, svek, lögner och sex har bidragit till hetsiga diskussioner under vårens säsong av Paradise Hotel - såväl i programmet som på sociala medier. Nu riktar Marcus Mcuze Johansson kritik mot TV3.

Viaplay tar plats i Com Hems guldpaket

Viaplay tar plats i Com Hems guldpaket

Den utökade avtalet innebär bland annat att streamingtjänsten Viaplay och Viasats film- och seriepaket kommer att ingå för Com Hems ”TV Guld”-kunder.

Jesper Bengtsson i tårar efter hoten mot familjen

Jesper Bengtsson i tårar efter hoten mot familjen

Paradise hotel: Jesper Bengtsson och hans familj har fått ta emot hot och hat. Fått höra att han inte förtjänar att leva.

Svenska Hollywoodfruar går i graven

”Svenska Hollywoodfruar” sändes för första gången 2009. I höstas var det dags för den tionde säsongen i ordningen, vilket firades med en jubileumssäsong på TV3. Men nu rapporterar Aftonbladet att realityserien läggs ned, vilket bekräftas av Susanne Nylén,...

Vidrigt TV3 – att sända coronarelaterad underhållning

I tisdagens ”Paradise hotel” leker man sjukhus, och låter deltagarna dö av syrebrist när antalet respiratorer inte räcker till.

TV3 lägger in varningsskyltar i ”Paradise hotel”

TV3 lägger in varningsskyltar i ”Paradise hotel”

Sjukhustema i ”Paradise hotel” – då lägger TV3 och Nent in varningsskyltar. Kanalen vill förtydliga att avsnitten spelades in långt före coronavirusets utbrott. – Tajmingen är ju olycklig, men med tanke på tävlingsupplägget i ”Paradise hotel” går det inte att låta...

Här svimmar PH-deltagaren under parceremonin

Här svimmar PH-deltagaren under parceremonin

Över 30 grader varmt, kostym på och stor nervositet. Den kombinationen innebar att ”Paradise hotel”-deltagaren Mattias Helén svimmade under en parceremoni. – Jag bara stod där och plötsligt svartnade det, säger han.

Rökförbudet i Paradise Hotel

Foto: Nordic Entertainment Group. Som ni alla redan vet så är det oerhört ute att vara dekadent nuförtiden. Förra sommaren blev det förbjudet att röka på uteservering eftersom man faktiskt kan dö av det, och nu meddelar dessutom TV3 att de inför...

Johan slår Lyxfällan-rekord – så mycket pengar lägger han på sina bilar

Johan har inte ens råd att betala sina barns förskoleavgift men lägger sjuka summor på sina fyra lyxbilar varje månad.

Robin ”Mos” Andersson akut till sjukhus under ”Paradise hotel”-inspelning

Robin ”Mos” Andersson akut till sjukhus under ”Paradise hotel”-inspelning

Den tvåfaldiga ”Paradise Hotel”-vinnaren Robin ”Mos” Andersson, 28, är med som en av fyra coacher i den pågående säsongen. Men han hann knappt lära känna deltagarna han skulle coacha på grund av en rejäl matförgiftning, berättar han i ”Paradise...