Trabzonspor

Daniel Sturridge tränar med La Liga-klubb

Daniel Sturridge tränar med La Liga-klubb

Daniel Sturridge. Kommer ni ihåg honom? Det är väl klart! Han som spelade sitt livs fotboll säsongen 2013/14 när Liverpool var snubblade nära (förlåt, Steven Gerrard) att plocka hem sin första Premier League-titel sedan 1990. Sedan förstörde skador...

Vägrar skriva under på att värvningen var ett fiasko”

Marek Hamsik, 33, har gjort sitt i IFK Göteborg. Men hur summerar vi egentligen hans tid i Blåvitt? GT:s fotbollskrönikör Markus Wulcan svarar här på fem frågor om Hamsik.

Sørloth tvingas byta nummer: "Det är kaos"

Den norske anfallsstjärnan Alexander Sørloth la upp en bild från Norges läger i Marbella. Det fick de turkiska Trabzonspor-supportrarna att gå loss - och norrmannen tvingas nu byta nummer.

Marek Hamsik förhandlar med turkisk klubb

Marek Hamsik förhandlar med turkisk klubb

Marek Hamsiks avtal med IFK Göteborg sträcker sig till den 30 augusti. Men uppgifter placerar honom i Turkiet redan efter EM. – Nu väntar vi bara på ett svar, säger Trabzonspors vice-president Ertugrul Dogan till Karadeniz Gazete.

Norrmannen kan vara på väg till Real Madrid

Norrmannen kan vara på väg till Real Madrid

Erling Braut Haaland är inte den enda norrmannen som kopplas ihop med Real Madrid. Brittiska Sky uppger att Alexander Sörloth också finns på den spanska klubbens radar.

Virusoro får stjärnan att lämna Turkiet

Trots det utbredda coronavirusutbrottet runt om i Europa spelas den turkiska fotbollsligan vidare. Det gillar inte stjärnmittfältaren John Obi Mikel, som har valt att avsluta sitt kontrakt med ligaettan Trabzonspor. "Det finns andra saker i livet än fotboll", skriver den...

Livet är viktigare än fotboll”

Endast Turkiet av de stora fotbollsligorna spelar vidare i skuggan av coronaviruset. Genclerbirligis svenskduo Mattias Bjärsmyr, 34, och Kristoffer Nordfeldt, 30, gillar det inte. – Livet är viktigare än fotboll, säger Bjärsmyr till Sportbladet.

Sturridge efter avstängningen: "Jag är förkrossad"

Sturridge efter avstängningen: "Jag är förkrossad"

Daniel Sturridge har brutit mot FA:s bettingregler och nu står det klart att anfallaren stängs av från all fotboll till och med 17 juni.Nu tar 30-åringen bladet från munnen.- Jag är förkrossad och är helt tom. Min säsong är över, s��ger han på sin Youtube-kanal.

Tidigare akademitränare i AIK gick från division 5 till turkiskt storlag

Tidigare akademitränare i AIK gick från division 5 till turkiskt storlag

Den förre Vasalundspelaren Fatih Dincers tränarkarriär får de flesta att höja på ögonbrynen.Ena dagen tränade han divisionen 5-laget Storskogen för att nästa dag träna turkiska storlaget Trabzonspor.- Det är svinhärligt att han har fått den här möjligheten,...