Torslanda

Ullareds IK kryssade mot Torslanda IK

Ullareds IK kryssade mot Torslanda IK

Ullareds IK var på väg mot seger. Men det blev en poäng för andra matchen i rad.

Brist på halvledare stänger Volvofabrik

Volvos bilfabrik i Torslanda i Göteborg kommer att stå stilla hela nästa vecka. Orsaken är brist på halvledare. Istället ska man ha produktion under en vecka i augusti, då fabriken skulle varit semesterstängd.

Emil Pettersson matchhjälte för Hestrafors

Hestrafors vann hemmamatchen mot Torslanda i division 3 mellersta Götaland i fotboll med 1–0. Emil Pettersson gjorde matchens enda mål i första halvleken. Torslandas assisterande tränare Nils Jannesson om matchen: – Sådan är fotbollen ibland.

Så blir du bra på padel – tips från svenska mästarna

Så blir du bra på padel – tips från svenska mästarna

Det är effektivt men framför allt förnedrande, säger Stjern om ett av tipsen. ANNONS. Alexander Olausson. Uppdaterad för 12 timmar sedan 05:00 - 27 jun, 2020. Se instruktionsvideon i spelaren ovan. LÄS MER: En av Sveriges största padelanläggningar...

Bilfabriker startar – Volvo bygger karosser

Bilfabriker startar – Volvo bygger karosser

Bilindustrin i Europa är på väg att starta igen efter en månads produktionsstopp. Volvo Cars börjar bygga karosser på fabriken i Göteborg under fredagen. Biltillverkningen återupptas på måndag. Även Volkswagen och Daimler startar sina fabriker.

Inte aktuellt att sänka produktionstakten

Volvo Cars i Göteborg vill, i förebyggande syfte, utröna hur verkligheten kan komma att se ut för företaget om läget kring coronaviruset förvärras ytterligare.

Matbutiker reserverar tid för riskgrupper

Hela vår bransch har ju haft en enorm försäljningsökning i den här krisen, men vi har också ett ansvar att hjälpa till där vi kan, säger Thomas Axell, handlare på Hemköp i Torslanda. ANNONS. Cecilia Oscarsson. Uppdaterad för 7 timmar sedan 18:28 - 18 mar,...

Volvobolagen ser ljusning i coronakrisen

Volvobolagen ser ljusning i coronakrisen

Ingen produktion är hotad på något av Volvobolagen i Sverige. Nästa vecka är samtliga Volvo Cars bilfabriker i Kina igång. – Det är få nya coronafall i Kina.

Nu hotas svenska jättarna av viruset på allvar: ”Lugnet före stormen”

Nu hotas svenska jättarna av viruset på allvar: ”Lugnet före stormen”

Containersjöfarten från Kina påverkas nu kraftigt och snart riskerar även svenska företag att på allvar drabbas av effekterna av coronaviruset. Fordonsunderleverantörerna varnar för stora störningar redan nästa vecka med risk för varsel inom kort och manar...