Sotirios Papagiannopoulos

Nordfeldt njuter av Sverige – efter tuffa tiden i Turkiet: ”Väldigt tacksam”

Nordfeldt njuter av Sverige – efter tuffa tiden i Turkiet: ”Väldigt tacksam”

Kristoffer Nordfeldt har gjort allsvensk debut för AIK efter snart tio år utomlands. Och efter 18 månader i ett pandemidrabbat Turkiet njuter målvakten av...

"Sotte" med passning till Janne: "Får ge lite sömnproblem"

SOLNA. Sotirios Papagiannopoulos var med och nollade Elfsborg.Efteråt skickade han en passning till förbundskapten Janne Andersson inför EM.- Jag får ge honom lite sömnproblem, säger han till Discovery+.

Förra säsongen vill jag inte prata om – den har jag glömt”

Hosam Aiesh, 26, hade en mindre lyckad säsong i fjol. I år har han fått mer speltid – i en nygammal roll. – Förra säsongen vill jag inte prata om så mycket. Det har jag glömt, säger Hosam Aiesh.

Vill inte lämna: ”Ta det efter säsongen”

Vill inte lämna: ”Ta det efter säsongen”

AIK har varit tydliga hela sommaren. Om klubben skulle kunna värva spelare så måste någon också säljas för att finansiera satsningen. Nu har starka namn som Sotirios Papagiannopoulos, Filip Rogic och Bojan Radulovic anlänt till AIK. Ingen har däremot...

"Sotte" nöjd med debuten - Larsson berömmer nyförvärven: "De andra två ser också intressanta ut"

"Sotte" nöjd med debuten - Larsson berömmer nyförvärven: "De andra två ser också intressanta ut"

SOLNA. Sotirios "Sotte" Papagiannopoulos var nöjd med sin AIK-debut.Det var lagkamraterna också.- Det ger en energi, säger Sebastian Larsson.

Filip Rogic klar för Stockholmsklubb

Eskilstunakillen Filip Rogic, 27, är klar för AIK. Mittfältaren har skrivit på ett kontrakt som sträcker sig till slutet av 2022.

Officiellt: AIK presenterar forward: "Glad och stolt"

AIK fortsätter att förstärka truppen.Klubben är överens med forwarden Bojan Radulovic Samoukovic om ett avtal som sträcker sig över säsongen 2023, meddelar klubben på sin hemsida.

FCK-mittbacken öppnar för flytt till MFF

FCK-mittbacken öppnar för flytt till MFF

MALMÖ. MFF har tunt med mittbackar. Enligt Sportbladets uppgifter intensifierar nu Malmö jakten på FCK:s Sotirios Papagiannopoulos. – Klart att det hade varit intressant. Vi får se hur det blir, säger ”Sotte” till Sportbladet.

FEM FRÅGOR: Djurgården gjorde rätt med "Sotte"

FEM FRÅGOR: Djurgården gjorde rätt med "Sotte"

Sotirios Papagiannopoulos till Djurgården blev inte av. Parterna var ett par miljoner ifrån en lösning innan coronakrisen definitivt satte stopp för fortsatta samtal. FD:s chefredaktör Mathias Lühr tycker att Bosse Andersson och Djurgården agerade klokt.

Jobbar för att han ska spela premiären”

Erik Berg är inte i full träning, Alexander Abrahamsson är nyopererad och Marcus Danielson är såld. Det är ingen hemlighet att Bosse Andersson jagar mittbackar. Nu kommenterar sportchefen uppgifterna kring Sotirios Papagiannopoulos och jakten på...

Johnsson hyllas efter matchen mot Celtic: "Räddade FC Köpenhamn"

Landslagsmålvakten Karl-Johan Johnsson räddade en poäng i FC Köpenhamns Europa League-match mot Celtic.I dansk media hyllas han nu som lagets bästa spelare.”Svensken storspelade och var mannen som höll FCK kvar i matchen", skriver Ekstra...