Simon Sandberg

Örebro åker ur allsvenskan

Örebro åker ur allsvenskan

Ett Örebro med kniven mot strupen var piskat att vinna mot Hammarby. Men det blev förlust med 2-3 och laget åker därmed ur allsvenskan. – Vi har krigat och vi har försökt göra allt vi kan. I slutändan är det vi spelare som står ute på plan som måste ta...

Milojevics besked - tre spelare missar Basel

Ett svårt sista hinder väntar för Hammarby i jakten på gruppspel i Conference League. I kväll möter Bajen den schweiziska storklubben Basel på bortaplan.

Sandberg självkritisk efter derbyt: "Dåligt av mig - så ska man inte göra"

STOCKHOLM. När Djurgården gjorde 2-1 duckade Simon Sandberg.Nu är Hammarby-backen självkritisk.- Jag ska stå upp. Det var dåligt av mig, säger Sandberg till Fotbollskanalen.

Bajens glädjebesked - ser ut att få tillbaka viktig spelare

Bajens glädjebesked - ser ut att få tillbaka viktig spelare

Hammarby spelar borta mot Elfsborg.Då ser man ut att få tillbaka en spelare.- Jag tror att Simon Sandberg kan vara tillgänglig, sa Stefan Billborn efter segern mot Östersund.

Duo missar premiären för Bajen: "Kommer inte chansa"

Duo missar premiären för Bajen: "Kommer inte chansa"

STOCKHOLM. Premiär mot Östersund på söndag.Då kommer inte Serge-Junior Martinsson Ngouali och Simon Sandberg till spel för Hammarby.- Vi kommer inte chansa, säger tränaren Stefan Billborn till Fotbollskanalen.

FD LIVE: Offensiv uppställning - se Bajens startelva

Tävlingssäsongen i gång i kväll för Hammarby och Varberg - lagen möts på Tele2 Arena med start klockan 19. FD liverapporterar från matchen. Hammarby mot allsvenska nykomlingen Varberg, en av två...