Samuel Umtiti

Uppgifter: Umtiti förlängde för Torres - kommer lånas ut

Uppgifter: Umtiti förlängde för Torres - kommer lånas ut

Under måndagen offentliggjorde Barcelona att man har förlängt kontraktet med Samuel Umtiti. Det kom som en överraskning för m��nga supportrar, då fransmannen inte fått förtroende av tränarstaben, utan endast spelat en match under den pågående säsongen.

Newcastle budar på Digne - vill låna Umtiti?

Newcastle har inkluderat Sean Longstaff i ett bud på Lucas Digne, enligt Sky. Samtidigt kan klubben låna Samuel Umtiti. Newcastle är i desperat jakt på en ny mittback. Förstavalet har varit Sven Botman i Lille. Men holländaren har nobbat engelsmännen.

Uppgifter: Umtiti i tårar under möte med Barcelona-ledningen

Samuel Umtiti sägs få en till chans i Barcelona.27-åringen uppges ha börjat gråta under ett möte efter att ha fått det beskedet.

Barca kan tvingas sälja Griezmann för att ha råd med Messi

Barca kan tvingas sälja Griezmann för att ha råd med Messi

Lionel Messi har snart varit klubblös i två veckor. Den troliga förlängningen med Barcelona verkar dra ut på tiden – och klubbens förslag på lösningar börjar bli mer kreativa. Enligt flera spanska medier kan det bli så att Barca tvingas sälja Antoine Griezmann...

Barça vill offra duo – för Leo Messis skull

Barça vill offra duo – för Leo Messis skull

Barcelona vill släppa Samuel Umtiti och Miralem Pjanic. Skälen är ekonomiska. Allt för att behålla Lionel Messi, uppger Mundo Deportivo.

Uppgifter: Barça vill rensa i truppen - 14 (!) spelare kan lämna

Barcelona kopplas hela tiden ihop med spelare runt om i Europa inför de olika transferfönstren. Nu rapporterar Mundo Deportivo att klubben vill rensa i truppen. ANNONS. Enligt uppgifterna kan de sälja upp till 14 (!) spelare. Bland annat så nämns spelare...

Planen: Dumpa fyra för att värva honom

Barcelona är redo att dumpa fyra spelare redan i januari. Detta för att möjligöra värvningar av bland annat Memphis Depay. Bland annat väntas Martin Braithwaite och Samuel Umtiti lämna klubben, skriver spanska Sport.

PSG:s jättekontrakt som ska stoppa Barcelona

PSG:s jättekontrakt som ska stoppa Barcelona

FC Barcelona rycker i Neymar. Men PSG uppges vilja behålla stjärnan – och ska därför erbjuda honom ett nytt superkontrakt.

PL-klubbarna gör upp om Barcelonas mittback

PL-klubbarna gör upp om Barcelonas mittback

Mer Barcelona. Världsmästaren Samuel Umtiti har inte fått mycket speltid under säsongen. 26-åringen har endast startat nio La Liga-matcher, och nu ser Manchester United sin chans. Spanska Sport skriver att Manchester United är intresserade av att köpa...