Republican Party

Snabbkoll på nattens nyheter

Snabbkoll på nattens nyheter

En man i 30-årsåldern har förts till sjukhus med ambulans efter att ha skjutits med flera skott i Pettersberg i Västerås. Läs också Man skjuten med flera skott. Världen. USA stoppar resor från Europa. Resor från Europa till USA stoppas i 30 dagar från och med...

I marginalen: ”Valet gäller USA eller socialism”

av Per Olsson // Artikel i Offensiv. ”Stödet till socialismen i USA är det värsta hot vi (kapitalismen) har att konfrontera”, sa Larry Kudlow, president Donald Trumps rådgivare, på en konferens som ledande republikaner organiserade i helgen. Sedan drog han till...

"Det viktiga är att Trump förlorar"

USA USA Att slå president Donald Trump i presidentvalet är viktigare än sakfrågorna, enligt många väljare som deltar i primärvalet på supertisdagen.Det är det enda som betyder något, säger Lawrence Monroe, 80, pensionerad jazzmusiker.

Democratic Party, Bernie Sanders, Republican Party

Democratic Party, Bernie Sanders, Republican Party

USA USA Demokraternas primärvalsprocess är egentligen en strid om delegater, de företrädare som röstar fram presidentkandidaten på partikonventet i sommar. För att knipa kandidaturen krävs stöd av minst 1 991 delegater.

Bloomberg tar bort munkavlar

Bloomberg tar bort munkavlar

Den amerikanske presidentaspiranten Mike Bloomberg säger att kvinnor som ålagts med munkavle gällande anklagelser mot honom kan frigöras från tystnadsplikten om de kontaktar hans företag, rapporterar CNN.

Bloomberg är det enda hotet mot Trump

LEDARE. Senator Elizabeth Warren skåpade ut Michael Bloomberg i den gångna veckans debatt och likande honom vid Trump. Men hennes triumf lär bli kortvarig. För Michael Bloomberg är av en helt annan sort än Donald Trump.