Oscar Carlén

Hampus Karlsson förlänger med Ystads IF till 2025

Hampus Karlsson förlänger med Ystads IF till 2025

Högerkantaren Hampus Karlsson förlänger sitt kontrakt med Ystads IF och blir klubben trogen i minst tre år till efter innevarande säsong. Hampus kom till YIF:s handbollsakademi från Lödde Vikings 2017. – Jag kom till YIF redan när jag skulle börja...

Ystads IF till europeisk cupfinal

I SM-slutspelet åkte Ystads IF:s handbollsherrar ut i kvartsfinal mot Lugi. Men efter dagens seger mot cypriotiska Anorthosis Famagusta ska de nu spela final i European Cup. – Så jäkla härligt, säger tränaren Oscar Carlén till Ystads Allehanda.

Ystads IF värvar från danska mästarna

Ystads IF har gjort klart med ännu en spelare i mittsexan, Knud Ronau Larsen, från regerande danska mästarna Aalborg. 21-åringen har skrivit på ett tvåårskontrakt med YIF. – Knud är en intressant spelare med stor potential och efter skadefrånvaro så har...

Min son blir rädd för mig”

Min son blir rädd för mig”

MALMÖ. Ansiktsförlamningen förvärrades i helgen. Nu måste Oscar Carlén tejpa igen ögat på nätterna eller använda ”piratlapp” för att synen inte ska skadas. – Min son blir lite rädd för mig när han kommer in till oss på natten, säger handbollsprofilen.

Bröllopsdag: Martin & Elisabeth

Bröllopsdag: Martin & Elisabeth

Bröllopsdag: Martin & Elisabeth.

Om någon tycker jag ser konstig ut...”

Han skulle vakna upp till en derbydag. Men väcktes av att halva ansiktet var förlamat. – Jag har inte fått någon stroke, om det ser lite konstigt ut i ansiktet, säger Oscar Carlén i C Mores sändning.