Nilla Fischer

Stensäker defensiv gav svensk seger mot Norge

Stensäker defensiv gav svensk seger mot Norge

Men 1–0-segern mot Norge visade allra minst att Sveriges erkänt starka defensiv inte står och faller med Linda Sembrant och Nilla Fischer. ANNONS. TT. Uppdaterad för en stund sedan 20:34 - 10 jun, 2021. Det stora frågetecknet inför OS i Tokyo har gällt...

Jag vill vara med och tävla om en startplats”

Emma Berglund får chansen i landslaget efter fyra år. Hon var överraskningen i Peter Gerhardssons trupp. – Jag ska försöka njuta så mycket jag kan.

Bara oavgjort för OS-nobbande Fischer: ”Surt”

På morgonen kom nyheten att Nilla Fischer avstår OS-spel. Några timmar senare krigade backveteranens Linköping till sig 0-0 i den damallsvenska matchen borta mot jumbolaget Växjö. – Tredje matchen i rad med likaresultat, det känns surt, säger Fischer. 3.

LFC delade lika i toppmötet – så var matchen

LFC delade lika i toppmötet – så var matchen

LFC har fått en finfin start på den allsvenska säsongen och gick för fjärde raka segern när toppkonkurrenten Kristianstad kom på besök till Linköping Arena. Det slutade med delad pott efter att LFC tagit ledningen men släppt in kvitteringsmålet på straff.

Inget EM-kval för Linköpingsspelaren – har rest hem

Inget EM-kval för Linköpingsspelaren – har rest hem

LFC-kaptenen Nilla Fischer har lämnat den svenska landslagssamlingen och missar EM-kvalavslutningen.

Larsson sänkte gamla laget – storstryk igen för LFC

Mimmi Larsson sköt Linköpings FC sönder och samman. Fjärde förlusten på de fem senaste matcherna – och nya bekymmer.

Nilla Fischer besviken efter petningen: "Borde varit med"

Hon har 177 landskamper på meritlistan och var redo att åka med landslaget till Algarve cup i mars. Men Nilla Fischer petades av Peter Gerhardsson. – Jag blev.

Uppskjutet EM påverkar inte Gerhardsson

Uppskjutet EM påverkar inte Gerhardsson

Efter att herrarnas fotbolls-EM flyttas står det klart att damernas EM kommer få flytta på sig. I värsta fall till 2022, vilket frustrerade bland annat Nilla Fischer. Men förbundskapten Peter Gerhardsson tänker inte så mycket på EM just nu. – För mig är det att vi är...

Fischer siktar mot OS med Blågult - stänger inte dörren för EM 2021: "Landslaget lockar alltid"

Fischer siktar mot OS med Blågult - stänger inte dörren för EM 2021: "Landslaget lockar alltid"

Nilla Fischer har hunnit bli 35 år.Hon siktar på OS i sommar - och öppnar för att vara med i EM 2021.- Landslaget lockar alltid, säger backen i podcasten ”Lundh”.

Chelsea-svenskar kan vinna trippeln - hyllas av Gerhardsson: "Har sett väldigt bra ut"

ALBUFEIRA. Båda mittbackarna från VM saknas.Då kan Magdalena Eriksson få spela på sin favoritposition och Jonna Andersson få starta som vänsterback.- Det jag har sett från Chelsea har varit väldigt bra, säger Peter Gerhardsson till Fotbollskanalen.

Linköpingsprofilen avslutar karriären

Det var podcasten Pingispodden som under fredagen avslöjade att 37-åriga Matilda Ekholm bestämt sig för att avsluta sin karriär på elitnivå. Ekholm har varit Sveriges bästa damspelare under en rad år och har varit rankad så högt som på plats 20 i världen.