Niklas Johansson

Örebro Hockey värvar backen Filip Berglund

Örebro Hockey värvar backen Filip Berglund

— Det känns jättebra att kunna välkomna Filip. Vi får in en back i en bra ålder och som har sina styrkor i defensiven. Filip är skridskostark och vi ser vi även att det finns en uppsida i det offensiva spelet, säger Örebro Hockeys Sportchef Niklas...

Kristaps Zile lämnar Örebro

Kristaps Zile anslöt till Örebro runt deadline för övergångar. Nu lämnar han klubben. OS-backen Kristaps Zile var en av många lettiska spelare som dök upp i SHL under säsongen. Men 24-åringens tid i Örebro blev kort. Det blev bara tolv SHL-matcher och...

Nick Ebert lämnar Örebro Hockey

Nick Ebert blir inte kvar i Örebro. På sin hemsida meddelar klubben att stjärnbacken lämnar. – Nick har varit en viktig spelare för oss under flera säsonger, säger sportchef Niklas Johansson. Det blir ingen fortsättning i Örebro Hockey för Nick Ebert.

KRIF kunde inte stoppa formstarka Karlskrona

KRIF kunde inte stoppa formstarka Karlskrona

Karlskrona och KRIF möttes på fredagen i NKT Arena. Karlskrona hade tre vinster i rad i HockeyEttan södra inför matchen – och vann nu på nytt. Matchen slutade.

Det är ytterst få spelare av bra klass kvar på marknaden”

Det är ytterst få spelare av bra klass kvar på marknaden”

Det är en månad kvar till SHL-premiären. Enligt Örebros sportchef Niklas Johansson är det dock svårt att lyckas värva in någon innan säsongen börjar 11 september. – Det är ytterst få spelare av bra klass kvar på marknaden, säger han till Nerikes Allehanda.

Mörrum föll i jämn match mot Karlskrona

Det blev en uddamålsförlust för Mörrum i bortamatchen mot Karlskrona på fredagen. Laget förlorade med 1–2 (1–1, 0–1, 0–0) i HockeyEttan södra. Karlskronas enda målskytt blev Niklas Johansson som gjorde två mål. Mörrums gjordes av Oscar Holst.

Centern jagas av flera klubbar – bekräftar VIK-intresset : ”Jag ser Västerås som ett topplag”

Karlskronas lagkapten Niklas Johansson är aktuell för VIK. För VLT ger stjärncentern sin syn på...