NFL

Lämnade matchen – nu förklarar Brown varför

Lämnade matchen – nu förklarar Brown varför

Antonio Brown lämnade arenan under söndagens match mot New York Jets under uppmärksammade former. I ett officiellt utta.

Rev av sig tröjan, lämnade matchen och kickades direkt – efter kaosscenerna får stjärnan stöd av Tom Brady: "Svåra ...

Tillbaka efter att ha varit avstängd för att förfalska ett vaccinpass – då tappade Antonio Brown nerverna på sidlinjen och fick sparken av Super Bowl-mästarna Tampa Bay Buccaneers. Kom ihåg medmänskligheten, påminner hans quarterback.

Efter flytten – får betala miljardbelopp

2016 flyttade NFL-laget St Louis västerut och blev Los Angeles Rams. Det kom att kosta en del. Nu får man betala runt 7,2 miljarder kronor till staden St Louis.

NFL-stjärnan: "Jag är ingen aktivist"

NFL-stjärnan: "Jag är ingen aktivist"

Efter att ha testats positivt för covid-19 och blivit kritiserad för sina kommentarer kring varför han inte valt att vaccinera sig har NFL-stjärnan Aaron Rodgers uttalat sig. – Jag är en idrottsperson, jag är ingen aktivist, säger Green Bay Packers...

Las Vegas Raiders bryter med Damon Arnette efter mordhot

Las Vegas Raiders bryter med Damon Arnette efter mordhot

Damon Arnette har tvingats lämna NFL-klubben efter en video där han viftat med vapen och yttrat mordhot. – Det har varit en rad dåliga beslut under det senaste året, säger klubbens general manager Mike Mayock enligt ESPN. ANNONS. Andreas Johnsson.

Stjärnan fick alternativ behandling – smittades

Aaron Rodgers från NFL-laget Green Bay Packers har testat positivt för covid-19. Tidigare har han hävdat att han är immun – efter homeopatisk behandling. I augusti fick Aaron Rodgers frågan om han vaccinerat sig mot covid-19.

EA tar bort NFL-tränare från Madden NFL 22 efter skandal

EA Sports låter meddela att de kommer ta bort Las Vegas Raiders före detta huvudtränare Jon Gruden från {Madden NFL 22}, efter en e-postskandal d�...

Tom Brady utbuad i återkomsten – svarade med att sätta rekord

Tom Brady utbuad i återkomsten – svarade med att sätta rekord

Quarterbacken Tom Brady, 44, hade nästan 20 väldigt framgångsrika år i New England Patriots. I natt, svensk tid, var han tillbaka på deras arena för första...

Klart med ny formel 1-tävling i USA

Klart med ny formel 1-tävling i USA

Redan körs ett lopp om året i Austin i Texas, men från och med 2022 ska en tävling även avgöras på en tillfällig bana som byggs upp kring Hard Rock Stadium i Miami Gardens i Florida där NFL-laget Dolphins spelar. Formel 1-cirkusen ägs sedan 2017 av...

Tidigare NFL-stjärnan Phillip Adams uppges ha skjutit fem personer – och tagit sitt liv

Tidigare NFL-stjärnan Phillip Adams ska skjutit fem personer till döds innan han tagit sitt eget liv, det rapporterar nyhetsbyrån AP.

Tidernas bäste sågas stenhårt

Hyllad år efter år. Nu anklagas Tom Brady, 43, för att vara osportslig. ”Hans attityd är usel och det är dags att hänga ut honom för det”, skriver förre storspelaren Shannon Sharpe på Twitter.

Coronasmällen: 66 spelare står över NFL-säsongen

Coronasmällen: 66 spelare står över NFL-säsongen

Om en dryg månad startar den nya NFL-säsongen. Men många spelare kommer inte vara med. Hela 66 spelare har tackat nej till att delta, på grund av coronapandemin. – Jag stöttar dem till 100 procent, säger New England Patriots tränare Bill Belichick, som...

Amerikanska flottan fördömer Kaepernick-video

Amerikanska flottan fördömer Kaepernick-video

Den amerikanska flottan har, genom ett av sina specialförband, gått ut och fördömt en video där en man iklädd en röd Colin Kaepernick-tröja attackeras av hundar under ett evenemang på elitstyrkan Navy Seals museum i Fort Pierce, Florida, förra året.

Skandalspelaren stängs av halva säsongen

NFL-stjärnan Antonio Brown, 32, stängs av i åtta matcher utan lön. Detta på grund av upprepade brott mot ligans regler. Brown, som just nu är klubblös, får skriva på för ett nytt lag, men missar ändå halva säsongen.

Washington med provisoriskt namnbyte

Efter 87 år kommer Washington Redskins för första gången att heta något annat.

Indianerna speedway vill inte byta namn – ska ändå analysera saken

Indianerna speedway vill inte byta namn – ska ändå analysera saken

Washington Redskins meddelade i veckan att man ska byta namn och Frölunda Indians funderar på att ändra klubbnamnet. Speedwayklubben Indianerna i Kumla vill inte ändra det namn man haft i över 70 år. Men klubbens ordförande Markus Engman säger...

NFL om anklagelserna mot Redskins: Allvarligt

NFL om anklagelserna mot Redskins: Allvarligt

15 tidigare kvinnliga anställda hos NFL-laget Washington Redskins säger att de blivit utsatta för sexuella trakasserier i klubben, skriver Washington Post. Nu.

Efter attacken: Får 1 100 000 000 kr

Myles Garretts plånbok växer. NFL-stjärnans nya kontrakt med Cleveland Browns är det mest inkomstbringande för en försvarsspelare i den amerikanska fotbollsligans historia. Av. TT. Dela. Kopiera länk. Länk kopierad. Facebook Twitter E-post SMS...

Frölunda: Vi vill låta vår process ha sin gång

I går blev det klart att NFL-laget Washinton tar bort ”Redskins” ur namnet. Frölunda Indians däremot står fast vid att ett besked om namnbyte kommer först till hösten. – Vi vill låta vår process och den analys som görs ha sin gång, säger säger Christian...

Släpper bara in en femtedel på läktarna

Släpper bara in en femtedel på läktarna

Om publik tillåts på NFL-matcher den kommande säsongen så blir det i begränsad skala hos New England Patriots. TT. redaktion@vk.se. Annons. Den sexfaldiga mästarklubben kommer bara fylla sin hemmaarena med 20 procent av dess kapacitet, skriver...

Washingtons NFL-lag byter namn efter kritik

Washingtons NFL-lag byter namn efter kritik

NFL-laget Washington Redskins kommer att byta namn, bekräftar klubben på sin hemsida. Efter stor press från sponsorer väljer laget att stryka den del av namnet som av de flesta i USA uppfattas som nedsättande för ursprungsbefolkningen.

Williams valde Vittsjö

Men inte till Kif Örebro, där hon gjorde succé i fjol, utan till Vittsjö. "Heather är ett välkommet inslag i vår trupp. Vi har under en tid sökt efter rätt spelare att passa in i vårt anfallsspel och när chansen kom att kontraktera Williams kände vi att vi hittat rätt", skriver...

Redskins tränare vill se snabbt namnbyte

Ett namnbyte av NFL-klubben Washington Redskins är på gång. Ju förr desto bättre, tycker tränaren Ron Rivera. – Om vi får det gjort innan säsongen börjar vore.

Press på Washingtons NFL-lag att byta namn

Press på Washingtons NFL-lag att byta namn

Det amerikanska NFL-laget Washington Redskins har i flera år uppmanats att byta namn, till något mindre stötande. Lagets ägare Daniel Snyder har vägrat och sagt.

Han ersätter superstjärnan i Patriots

Han ersätter superstjärnan i Patriots

Den sexfaldige Super Bowl-vinnaren Tom Brady, 42, lämnade efter den gångna säsongen New England Patriots efter 20 år i klubben för en ny utmaning i Tampa Bay Buccaneers.

NFL:s spelarfack uppmanar spelarna att inte träna ens i små grupper – flera klubbar har rapporterat om smittor i lagen

I NFL har klubbarna inte ännu fått inleda lagträningarna. Spelarna har ändå tränat tillsammans i små grupper. Nu rekommenderar ändå spelarfacket att de undviker också det då rekordmånga smittade bekräftats i bland annat delstaten Florida.

Trump kovänder om Colin Kaepernick

USA:s president säger att han ”absolut” är för att den tidigare amerikanske fotbollsspelaren Colin Kaepernick ska få en andra chans i NFL.

Dags att ta tag i det som kränker så många”

Dags att ta tag i det som kränker så många”

De har haft namnet i 87 år. Nu vill stadens borgmästare att Washington Redskins gör ett namnbyte. – Det är dags att ta tag i det som kränker så många, säger Muriel Bowser.

Knäböjande Kaepernick aktuell för comeback

Knäböjande Kaepernick aktuell för comeback

Colin Kaepernick har inte spelat en NFL-match sedan 2016. Men nu kan den tidigare San Fransisco 49ers-stjärnan göra comeback.

Stjärnan mördad på väg till dejten

Reche Caldwell är död. Den tidigare amerikanske fotbollsspelaren blev skjuten och påhoppad av rånare när han skulle på middag med sin flickvän under lördagskvällen. – Han var en bra människa som log hela tiden, säger hans mamma Deborah Caldwell...

Efter kritiken – Brees ber om ursäkt

NFL-stjärnan Drew Brees fördömde dem som knäböjer under nationalsången som protest mot polisvåldet i USA.

Ligachefen medger misstag då man inte tog spelarnas protester på allvar: ”Det har varit en svår tid för vårt land”

Ligachefen medger misstag då man inte tog spelarnas protester på allvar: ”Det har varit en svår tid för vårt land”

En grupp spelare krävde tidigare i veckan att NFL skulle fördöma rasismen och stöda protesterna. Nu har ligans kommissionär Roger Goodell svarat och medgett att man handlat fel. Vi lyssnar, säger Goodell i en video. Efter George Floyds död i slutet av maj...

NFL ber knäböjande spelare om ursäkt

NFL ber knäböjande spelare om ursäkt

NFL:s uttalande kommer mitt i de stora nationella protesterna som brutit ut i flera stater i USA efter att den svarte mannen George Floyd dödats under ett polisingripande den 25 maj. Det var under 2016 som flera fotbollsspelare valde att knäböja under...

Skrytbygget för 48 400 000 000

SoFi Stadium i Los Angeles börjar ta form på allvar. På lördagen restes den enorma dubbelsidiga tv-skärmen i skrytbygget. ”Hon har landat”, skriver man på arenans Twitter-konto.

Super Bowl-vinnaren Duvernay-Tardif rycker ut under coronakrisen

Laurent Duvernay-Tardif har beslutat att rycka ut och hjälpa till på vårdhem under coronakrisen – bara tre månader efter att han vunnit Super Bowl. ”Nu, mer.

Kände inte till tatueringens innebörd

Kände inte till tatueringens innebörd

Storlagets draftval Justin Rohrwasser kritiserades för högerextrem tatuering. Nu ska han ta bort den. – Så fort jag insåg vad den var kopplad till visste jag vad jag behöver göra, säger han.

Publikrekord för digital NFL-draft

Publikrekord för digital NFL-draft

I Nordamerika har över 55 miljoner tittare sett årets draft till proffsligan för amerikansk fotboll, NFL. Det är 16 procent fler än förra året och nytt rekord, enligt siffror från medieanalysföretaget Nielsen, som har mätt tittarsiffrorna.

NFL-boss: "Hoppas att draften enar sportfans"

I stället för att samlas vid en påkostad gala i Las Vegas möttes lagen i NFL och en samling hoppfulla spelare virtuellt för att genomföra årets draft. – Jag hoppas att vi förr eller senare, förhoppningsvis förr, kan återgå till någon form av normalitet så att vi kan...

Tiger Woods och Tom Brady i välgörenhetsmatch

GOLF Golf Tiger Woods, Phil Mickelson, Tom Brady och Peyton Manning – den stjärnspäckade fyrbollen ser ut att snart bli verklighet på en golfbana i USA.

Videon som avslöjar skräll-comebacken

Videon som avslöjar skräll-comebacken

Rob Gronkowski gör oväntad comeback i NFL. Den 30-årige tight end-stjärnan återförenas med Tom Brady i Tampa Bay Buccaneers.

Waldner om bilden av honom själv: "Svenska avundsjukan"

Waldner om bilden av honom själv: "Svenska avundsjukan"

Jan-Ove Waldner, 54, är en av de mest framgångsrika svenska idrottarna någonsin. Men bilden av honom som allt annat än en träningsprodukt är något han reagerar.

Tom Brady hyr hus för monstersumma

NFL-superstjärnan uppges nämligen hyr baseball-legendaren Derek Jeters lyxvilla för en minst sagt hissnande summa. – Det finns inte många hem på Tampa Bay-marknaden som liknar det här, säger mäklaren Jennifer Zales till Tampa Bay Times. ANNONS.

Tom Brady helt klar för Tampa Bay: ”Hungrig”

NFL:s störste genom tiderna har en ny klubbadress. Den amerikanska fotbollsstjärnan Tom Brady är helt klar för Tampa Bay Buccaneers. ”Spänd, ödmjuk och hungrig”, skriver 42-åringen i sociala medier.

Landslagsmeriterat till Crusaders

Landslagsmeriterat till Crusaders

Carlstad Crusaders stärker upp bland sina receivers – och det görs med landslagsmeriterade Alexander Segerfeldt.