Nanne Bergstrand

Andreasson: ”Vi är att räkna med i allra högsta grad”

Andreasson: ”Vi är att räkna med i allra högsta grad”

Öis tog sin andra raka seger efter att ha besegrat Trelleborg under söndagen. Båda lagets mål föranleddes av Anton Andreassons skottförsök. Eller var det passningar?

Tänker inte sparka Nanne Bergstrand - riskerar inte MP:s öde

Kalmar FF ligger sist i allsvenskan. Tränaren Nanne Bergstrand som gjorde comeback inför säsongen har dock obrutet förtroende från klubbledningshåll. - Vi har fullt förtroende för tränarna, säger klubbens ordförande Anders Henriksson till Barometern.

Fem förluster – men ingen kris i Kalmar

KALMAR. Rasmus Elm har öppnat för spel om Kalmar hamnar i akut kris. Men det är det inte nu, enligt Nanne Bergstrand. – Vårt stora problem är försvarsspelet. Skulle Rasmus hoppa in gör ju inte det att resten av laget blir bättre försvarsspelare, säger han.

Som att hjärnan blir kidnappad”

Som att hjärnan blir kidnappad”

Nanne Bergstrand är inte som de flesta andra tränare i allsvenskan. Han tycker inte det är så viktigt att jaga poäng, han vänder sig emot individualismen i dagens fotboll – och han ser på allt med nya ögon efter depressionen.

Kalmars nyckelspelare: IFK Norrköping passade inte mig

Kalmars nyckelspelare: IFK Norrköping passade inte mig

IFK Norrköping var intresserat av Nils Fröling som nobbade för att stanna i Kalmar FF. Nu hoppas 20-åringen sänka "Peking" i den allsvenska premiären.

"Vi går ner till två träningsdagar"

De allsvenska lagen går mot en rekordlång försäsong. Då ger Kalmar FF spelarna extra ledighet. – Vi går ner till två träningsdagar, säger Nanne Bergstrand till Barometern. Den svenska tävlingssäsongen fick ett abrupt slut efter svenska cupens gruppspel.

DJUPANALYS 2020: KALMAR FF

Hur väl rustade är de bästa allsvenska klubbarna för säsongen 2020? Sportbladets Per Bohman & Robert Laul har gått igenom lagdel för lagdel, betygsatt sportchefer och tränare, bedömt startelvor och nyckelspelare. Här är vår dom för Kalmar FF.

Eriksson: ”Har fattiga Kalmar FF råd med en Persona non grata”

Eriksson: ”Har fattiga Kalmar FF råd med en Persona non grata”

”Hej, Jesper. Har du en minut?” Kollega Winberg gjorde ett försök. Men Kalmar FF:s anställde assisterande tränare hade inget att ”prata med pressen om”. Egentligen så diskvalificerade han sig själv redan där. Det Jesper Norberg inte förstår är att han inte...