Mikael Aaro

TV: Här gör 17-åringen sitt första SHL-mål

TV: Här gör 17-åringen sitt första SHL-mål

Liam Öhgren debuterade under säsongen för Djurgårdens A-lag. I dagens match mot Rögle kunde han även noteras för sitt första SHL-mål i karriären. Djurgården har haft en tuff säsongsinledning och en tuff vecka. Huvudtränaren, Barry Smith, lämnade i...

Nichlas Falk: ”Skulle betyda oerhört mycket i mitt Djurgårdshjärta”

Nichlas Falk och Mikael Aaro har tagit över huvudansvaret för Djurgården. Som klubblegendar och med tröjnummer 16 i take.

Falk om nyckelrollen: "Tycker vi att vi är skyldiga Djurgårdspubliken"

LIDINGÖ. Djurgårdens tränarstab är klar. Det blir Nichlas Falk, som har sin tröja i taket på Hovet, som gör coachsidan komplett. – Jättekul. En legend i Djurgårdsleden, säger lagkaptenen Jacob Josefson till HockeyNews.se. Falk låter oerhört laddad för...

Fem tankar om nye tränaren

Fem tankar om nye tränaren

Sport på SvenskaFans.com. Den naturliga samlingsplatsen för alla som är intresserade av fotboll, hockey, motor och bandy.

Jobbar med ett par namn – intern lösning alternativ

Jobbar med ett par namn – intern lösning alternativ

Tränarplatsen efter Tommy Samuelsson är ännu vakant. Och mycket har hänt som påverkar sedan Coronaviruset fick fotfäste i världen. Jakten på en förstetränare fortgår. – Det går framåt. Vi för diskussioner med några alternativ, säger AIK:s GM Erik Forssell.