Maiken Caspersen Falla

Norske expertens megahyllning till Caspersen Falla – efter stjärnans plötsliga besked: ”En av de allra bästa”

Norske expertens megahyllning till Caspersen Falla – efter stjärnans plötsliga besked: ”En av de allra bästa”

Hennes enda pallplats de senaste två åren är den 31-åringen tog för knappt en månad sedan. Då slog hon bland andra Jonna Sundling och Maja Dahlqvist, och vann sprinten på hemmaplan i Drammen.

Anton Persson sist i kvartsfinalen i Drammen

Förra helgen lyckades Anton Persson ta sig till kvartsfinal i sprinten i finska Lahtis. Idag körs nästa sprint, Drammens stadssprint i klassisk stil och även där lyckades värmlänningen ta en kvartsfinalplats.

Historiskt norskt fiasko – nu leder Sverige medaljligan

Ingen norska slutade topp-sex i damernas OS-sprint i Peking. Det är ett historiskt fiasko för vårt skidtokiga grannland.

Kampen: ”Jag ska göra allt jag kan”

Kampen: ”Jag ska göra allt jag kan”

Maiken Caspersen Falla kommer till OS med en tuff höst i bagaget. Men medaljhoppet levde för den forne olympiska mästaren. Istället brottas hon nu med magproblem och medaljen känns plötsligt långt borta. – Kroppen är inte riktigt där jag vill att den...

Kommer vara världsklass i startfältet under alla dagar”

Kommer vara världsklass i startfältet under alla dagar”

OS i Peking står för dörren. Men först väntar en minst sagt stjärnspäckad tävlingshelg i Falun – som sänds i Expressen Premium. – Det kommer vara världsklass i starfältet alla dagar, säger expertkommentatorn Jennie Öberg.

Svahn inför premiären: ”Krig med backen”

RUKA. Linn Svahn har bara sett sprintbacken i Ruka på tv tidigare. Nu har hon bekantat sig med den och har en plan inför fredagens sprint. – Det ska inte blir ett krig i backen utan ett krig med backen, säger sprintloppet.

Frida Karlssons kaxiga passning till Norge inför skidpremiären: ”Jag står för det”

Sportbibeln » Skidor » Frida Karlssons kaxiga passning till Norge inför skidpremiären: ”Jag står för det”. Stefan Ottosson. november 20, 2020. Stefan Ottosson är skribent på Sportbibeln. FOTO: Bildbyrån. I dag börjar äntligen skidsäsongen! Då inleder Frida...

Falk: ”Roligt att vara tillbaka”

Falk: ”Roligt att vara tillbaka”

Hanna Falk gjorde comeback i världscupen efter sin ryggoperation. Hon tog sig till kvartsfinal i Konnerud utanför Drammen och fick två lopp i benen. – Det var tufft men roligt att vara tillbaka, säger Falk.

Stjärnorna avstår avslutningen på touren

Stjärnorna avstår avslutningen på touren

I går seger då sprinten i Trondheim avgjordes under Ski Tour. I dag avhopp. Norska skidesset Maiken Caspersen Falla meddelar via landets skidförbund att hon inte kommer till start i dagens distanslopp. Enligt förbundet fokuserar Falla i stället på "resterande...

LIVE-TV: Följ stadsderbyt i division 1

INNEBANDY Innebandy Serietvåan Ledberg tar emot åttan Linköping FBC i Campushallen. Sändningen startar omkring 14.50.

Jonna Sundlings sprintsuccé – ordnar ny pallplats efter spurtdramatik

Jonna Sundling gav ett rejält styrkebesked i sprinttävlingen i Trondheim. Efter en spurtuppgörelse med norskan Maiken Caspersen Falla slutade Sundling på andraplats. Anna Dyvik slutade på fjärdeplats. Texten uppdateras!