Lisa Nilsson

Kulturministern om kritiken: Jobbar med det varje minut

Kulturministern om kritiken: Jobbar med det varje minut

Regeringen visar upp ett kulturförakt, säger artisten Lisa Nilsson i en debatt med kulturminister Jeanette Gustafsdotter (S) i P1-morgon.

Lasse Holm om oväntade frågan – från Magdalena Andersson: ”Hon sa faktiskt…”

Underhållningsprofilerna mötte statsministern.Då ställde Magdalena Andersson en överraskande fråga, enligt Lasse Holm.– Jag ska inte döma henne, men det var lite roligt tycker jag, säger den fyrfaldige Melodifestivalvinnaren till Expressen.

De får de första Bennypriserna

Artisten Lisa Nilsson och dansaren och koreografen Binta Coker blir de första att ta emot Bennypriset, som delas ut till Benny Fredrikssons minne.

Majestätisk livepremiär med Lisa Nilsson i Karlstad

Majestätisk livepremiär med Lisa Nilsson i Karlstad

Wooo-hooo-känsla och vemod brukar inte trivas ihop. Det kräver sin artist att sammanföra dessa komponenter. Det krävs en Lisa Nilsson för att orkestrera det, helt enkelt.”

Lisa Nilsson ”Känns stort och hedrande”

Lisa Nilsson ”Känns stort och hedrande”

Idag tillkännages de fem artister som väljs in till Sveriges Music hall of fame. Där de nyinvalda hamnar tillsammans med kända svenska artister så som Abba, Carola och Europé. De som väljs in i år är Björn Skifs, Py Bäckman, Bathory, Timbuktu och Lisa...

"Så mycket bättre"-gänget samlade på Gotland

"Ett av villkoren för att tacka ja var att jag inte behövde vara här hela perioden. Det är mer odramatiskt än sist när man gick helt upp i varandra i någon slags bubbla", säger Lisa NIlsson. Foto: Karl Melander/TT. "Det blir mycket känslor och intryck tror jag.

Här är betygen på årets artister i ”Så mycket bättre”

Amanda Aasa, deltog i tredje deltävlingen i Melodifestivalen 2020, i Luleå. Nu släpper hon ny musik. Bild: Johan Hammerby. Plusmärkt innehåll – synligt bara för dig som är kund. Amanda Aasa släpper ny musik om sin relation. Musik Halmstadartisten...