Kvalspelet till världsmästerskapet i fotboll för herrar

Brasilien kopplar greppet om VM-biljetten

Brasilien kopplar greppet om VM-biljetten

Brasilien stärker sitt grepp om VM-biljetten. 2–0 borta mot Paraguay betyder att laget fortfarande är obesegrat i kvalet. Bakom jagar Argentina, som bara fick med sig en poäng mot Colombia.

Brasilien håller avståndet i VM-kvalet

Neymar missade en straff – men fick slå om och satte slutresultatet 2–0 när Brasilien vann över Ecuador i nattens sydamerikanska VM-kval. Brasilien behåller därmed, som det enda obesegrade laget, greppet om kvaltabellens topp. Trots att brassarna tidigt.

Argentina tappade poäng i VM-kvalet

Argentina hade chans att gå upp i topp i det sydamerikanska VM-kvalets tabell. Men trots ett mål av Lionel Messi fick de blåvitrandiga bara med sig en poäng från hemmamötet mot Chile. Messi gav Argentina ledningen på straff efter att Lautaro Martínez fä.

Inför morgondagens lottning av damernas VM-kval

Inför morgondagens lottning av damernas VM-kval

Foto: Bildbyrån. Under morgondagen tar de svenska damerna sitt allra första kliv mot fotbolls VM 2023, som kommer att arrangeras i Australien och Nya Zeeland. Då lottas nämligen grupperna till Europas VM-kval som inleds efter sommaren. Det svenska...

Jannes dilemma: VM-kval under EM-år

Jannes dilemma: VM-kval under EM-år

Förbundskaptenen försöker alltid hålla landslagstillvaron enkel. I det är mantran som "då var då, nu är nu" och "en match i taget" viktiga. Men nu tvingas Janne Andersson att jobba annorlunda, då VM-kvalet spelas under ett EM-år – och vice versa.

Vidals två mål avgjorde Clásico del Pacífico

Chile tog en nödvändig seger i jakten på en VM-plats. Annons. Den tredje omgången av det sydamerikanska VM-kvalet spelades färdigt natten mot fredagen. Redan nu börjar det utkristaliseras vilka lag som kommer att slåss om platserna kring kvalificerings-,...